PENCEMARAN UDARA

PENCEMARAN UDARA

 
pencemaran udara


Penat sangat bila bernafas dalam udara yang kotor. Senang cakap kita berdiri depan longgok daun kering yang sedang di bakar. Mintak oksigen pleaseeee


Sebenarnya nak story pasal Alfafa.

Sebelum ne cik mijah memang makan untuk banyakkan susu yela sebab dah niat nak susukan anak selain untuk hilangkan keputihan. Jimat wei bila keputihan hilang sebab no need buy pantyliner.

Yang paling best Alfafa membantu halang lelemak ne check in kat badan.  Boleh maintain berat macam anak dara walaupun makan banyak.

Dah halang lemak check in dia boleh buang angin dalam badan kita best sangat bila angin-angin keluar.

Tak segan nak kentut sebab sure takda bau.

Wah compiden jee cik mijah kentut tak bau,  


Sebab cik mijah penah terkentut time meeting dalam bilik meting yang sejuk ala-ala salji frozen tapi tak dak sapa pun cakap ada bau busuk. Maksudnya usus dah di cuci dengan alfafa la ne.

Best ke tak best kentut pun orang tak tau. Tak yah nak cover-cover sampai senak perut.


Sapa tak nak kentut dia berbau sila-sila grap sempena bulan promosi.

Alfafa (S) beli 3 percuma 1
Alfafa (L) beli 3 percuma 1




Jika anda mahu mendapatkan Supliment Shaklee ngan Harga super jimat hubungi :

Cik mijah : 017-3687028
Email : mizzmia27@gmail.com
FaceBook : Miza Talib
Instagram : Miza_Talib

 
 

 
Previous
Next Post »