Customer Baik itu pun Rezeki

Customer Baik itu pun Rezeki 

 

 Rezeki Allah itu luas, bukan sekadar duit semata-mata sampai ada yang sanggup kerja siang malam tanpa henti. Kesihatan yang baik juga rezeki tak ternilai dariNya.

Sebab tu kita manusia ne selalu diingatkan  tentang 5 perkara sebelum 5 perkara:

1- Muda sebelum Tua

2- Kaya Sebelum Miskin

3- Lapang Sebelum Sempit

4- Sihat Sebelum Sakit

5- Hidup Sebelum Mati


Semenjak melibatkan CM diri dalam dunia perniagaan, wah ayat, hehe. CM selalu berdoa semoga dapat rezeki yang halal, dipermudahkan segala urusan lagi-lagi bab nak close deal dengan customer.

Alhamdulillah semalam CM dapat customer ne, sangat baik dan sempoi siap tolong promo bisnes CM kat IG dia. Sebok sangat berborak lupa nak selfie. InsyAllah boleh jumpa lagi nanti bila kak sha dah bersalin nanti nak tengok baby dia.

Semoga kak sha diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan urusan bersalin nanti

Customer Baik itu pun Rezeki
Gambar Sumber IG Kak Sha


Previous
Next Post »