Penawar Batuk dan selsema

Penawar Batuk dan selsema

CM doakan anda yang membaca entri ini dalam keadaan sihat sejahtera.Perasan tak semenjak dua menjak ne lagi-lagi dah nak dekat puasa cuaca panas sangatkan. Bila cuaca panas macam ne memang mudah sangat nak kena Batuk, Demam dan Selsema 

Baru-baru ini Aircon tempat kerja CM rosak, memang saunalah sementara nak tunggu orang datang repair aircon. Disebabkan mood bos baik ye lah baru lepas New Year kan jadinya dia suruh tukar je aircon lama tu. 

Wah heaven taw bila dah tukar aircon ne takde la bersauna lagi dimusim panas. Tapi CM tak tahan sejuk sangat wei tak pasal-pasal kena selsema dan batuk sikit. Memang tak selesa terbatuk-batuk dan sok seh sok seh selsema ne. Nak buat kerja pun tergendala, paling menyampah orang cakp pelahan CM tak dengar sebab telinga berdengung.

Makan ubat? hehe dah lama rasanya CM tak makan ubat dan jumpa Doktor amik MC. Bukan la pekerja cemerlang sangat tapi semenjak dah makan shaklee memang jarang sangat kena sakit, Alhamdulillah.

Nak tau apa CM buat untuk batuk dan selsema baik dalam masa sehari ja, bestkan tak de lah member sebelah CM ne dok jeling-jeling banyak sangat bunyi CM menggangu depa nak buat kerja.
 
CM megadose makan Vitamin c dam Minyak ikan. Tak sangka kesan sangat cepat. Semalam kena batuk dan pakej selsema hari ne dah baik. Jimat tak perlu jumpa Doktor bayar mahal-mahal.
 
Penawar Batuk dan selsema
Penawar Batuk dan selsema untuk CM. Memang best NO DRUG
 

Jom kita lihat bagaimana Omega Guard dan Vitamin C boleh membantu masalah batuk dan selsema:

  • Omega Guard berfungsi mencegah keradangan pada saluran pernafasan yang menyebabkan batuk serta selsema.
  • Membantu melegakan saluran pernafasan dengan mencairkan kahak.
  • Omega Guard dan Vitamin C juga membantu melancarkan peredaran darah serta penghasilan agen anti-radang 
  •  menguatkan sistem imun tubuh. 







penawar batuk dan selsema
Ne la rupa aircon yang bagi CM kena pakej batuk dan selsema betul-betul depan CM. Berlapis-lapis lepas ne pakai baju datang keje


Jika anda mahu mendapatkan Supliment Shaklee dengan Harga super jimat hubungi :
 
Cik Mijah: 017-3687028
Email : mizzmia27@gmail.com
FaceBook : Miza Talib
Instagram : Miza_Talib


Jemput baca :


Apa perlu buat selepas menjalani pembedahan 
Khasiat Bawang Putih
Previous
Next Post »