Salji Di Malaysia

Salji Di Malaysia

 

Selamat bersantai-santai bersama keluarga tercinta. Kemana korang cuti-cuti hujung minggu ne.
CM sekelurga pergi bersiar-siar di Taman Botanic Negara Shah Alam sambil menghirup udara segar di dalam hutan di tengah bandar. Plan asal nak tengok salji sebab dah janji dengan anak-anak harap berpeluang lah.

Taman Botanic Negara Shah Alam ne bukak dari 8.30 pagi sampai 4.30 petang. Sila rancang masa anda.
Yang best kat sini ada taman advantures tapi CM x sempat singgah pun sebab bawak anak kecik. Tunggu depa besaq sikit baru syiok

Jom layan gambar CM sekelurga, Semoga anda terhibur.
Sekali sekala masuk hutan ne best jugak, segar jew rasa. Pastikan korang kalau nak datang sini datang awal pagi la baru la dapat menghirup udara yang segar tu.


Murahkan harga tiket masuk sini. Boleh la tengah-tengah bulan gatai nak berjalan

Sebab dah lama sangat tak datang sini, Last seingat CM masa CM bujang dulu sebab rindu nak naik basikal punya pasal.

Muka bersesak naik bas, Kena beratur taw naik bas ne, bukan siapa cepat dia dapat

nampak tak salji buatan tu, ok la merasa salji sejuk wei


Memang susah nak amik gambaq sekeluarga yang elok, Hish Afiq ne dia sebok nak cari frozen


Lepas keluar Rumah salji, Kitaorang lepak sini best jumpa binatang secara dekat
Ok jalan-jalan lagi kita singgah rumah arnab, Sori CM tak masuk alasan busuk. Padahal ok ja somi cakap. next tine 

Dalam hutan kena belajar memanah taw, mana tau ada rimau sesat ke, Boleh panah dari jauh. hehe


Ok dah jom balik, nanti kita datang lagi ye


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Miza Talib
admin
February 20, 2017 at 2:53 PM ×

boleh pergi nanti aqidah murah jew

Reply
avatar