DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik

April 06, 2017

Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Jika anda masih tercari-cari spa untuk rawatan kecantikan dan kesihatan yang murah, selamat dan berkesan DR M.A.D Wellness adalah tempat yang tepat. Terletak di Sunway Mentari Petaling Jaya, Dr M.A.D Wellness berbeza dengan SPA yang lain kerana rawatan kecantikan yang dijalankan disini menggunakan Advanced technology  atau lebih dikenali teknologi estetik terkini. 


 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik
Logo DR M.A.D Wellness


 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik


DR M.A.D Wellness ini diasaskan oleh 3 orang Doktor yang bertauliah dan mempunyai ijazah dalam bidang Aesthetic, Jadi tiada ragu lagi untuk mendapatkan rawatan di sini. Nama Spa yang komersialkan ini di ambil dari pangkal nama Doktor iaitu DR Mansor, DR Aina,DR Darvina, maka wujudlah DR M.A.D Wellness


 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik
 Peneraju DR M.A.D WellnessKesemua para doktor dan beautysian di Dr M.A.D Wellness merupakan mereka yang berpengalaman, dan terlatih dalam bidang kecantikan... Selain itu, mereka juga sangat peramah, mesra dan sporting... Sikap mereka yang begini menjadikan Cm  merasa sangat selesa, seronok dan selamat sepanjang menjalankan rawatan disini tanpa sedikit pun rasa kekok atau segan. Maklumlah pertama kali datang mesti ada rasa malu dan segankan tapi dengan layanan Para Doktor dan Beutisian disini hilang malu kite taw. 


 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik
Dr Aina Bersama tulang belakang Dr M.A.D Wellness
Antara pakej rawatan yang disediakan di Dr M.A.D Wellness termasuklah rawatan rambut, muka, eyebag, double chin dan slimming.

Untuk pengetahuan korang rawatan di Dr M.A.D Wellness ini adalah antara yang termurah. Walaupun Cm bukan kaki Spa tapi Cm suka servey tempat dan pakej harga yang ditawarkan oleh lambakan spa di area shah alam dan PJ, Tak salahkan untuk kita lebih berhati-hati dan berjimat walaupun nak cantik

Yang Paling menarik di Dr M.A.D Wellness Kebanyakan rawatan disini akan melalui proses PRP terlebih dahulu... PRP ini adalah singkatan bagi Platelet-Rich Plasma dimana terapi PRP ini akan melibatkan proses pengambilan stemcell dari badan kita bagi tujuan rawatan kosmetik, mengurangkan kedutan atau parut di muka, tangan dan leher.
 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik
Contoh Sel Darah Putih yang sudah terpisah dari sel darah merah menggunakan mesin yang berteknologi tinggi.

Terapi PRP yang bersifat organik dan tiada langsung penggunaan bahan kimia dalam rawatan ini akan menampakkan kesannya dalam tempoh 3 minggu selepas rawatan... Sel PRP yang diproses akan terus membaiki sel kulit secara berterusan selagi ianya bertapak dikulit kita

Jujur dari pengalaman CM dan geng-geng AFB yang sudah mendapat rawatan di DR M.A.D Wellness memang sangat berpuas hati setelah membuat rawatan kecantikan disini. 

 DR M.A.D Wellness Spa Teknologi Estetik
CM dan geng AFB yang sudah mendapat rawatan di Dr M.A.D WellnessJika anda berminat kena booking awal-awal tau.

FACEBOOK : Dr MAD Wellness
INSTAGRAM : @DrMAD.Wellness
ALAMAT: No. 12A-1, Jalan PJS 8/12 Sunway Mentari 46150 Petaling Jaya
TELEFON : 03-5613 5328
HOTLINE  : 018 243 4328

4 comments:

 1. Service di Dr. Mad wellness memang terbaik. Harga pun murah

  ReplyDelete
 2. Lelaki bole x ni masuk Spa ni.. Serius teringin nak merasa. Harap ade la eh Spa yg mesra lelaki..

  ReplyDelete
  Replies
  1. boleh PCL, Zizan Razak pun buat treatment di sini

   Delete

Powered by Blogger.