PHOTOBOMB

AFIQ SI PHOTOBOMB

Selamat bercuti semua, sempena hari cuti ne cm merajinkan diri nak delete gambar-gambar yang belambak dan pernah upload. Bila leka delete gambar-gambar tu cm tengok banyk yang ada PHOTOBOMB. 

Nak tau siapa PHOTOBOMB dalam henpon cm?

Jeng... jeng... jeng...

Afiq Furqan

Hai lah Afiq mana-mana jew awak menyempatkan. korang tak percaya tengok gambar bawah ne 


PHOTOBOMB
Sori cik qilah awak dah posing cantik depan moto Afiq kat belakang

Macam dalam gambar ne, mula-mula lagi afiq dah suruh cm amik gambar dia dengan moto ne, sekali time cik qilah dia masih tak berganjak. Nasib lah

PHOTOBOMB
Masa afiq nak amik gambar cik qilah ok jew duduk tepi.

Bertuah punya anak, bukan sekali, berkali-kali Photobomb.

Ini pulak masa cm join CN pergi event di Playland.

PHOTOBOMB
Kacau daun jew mama nak bergambar dengan En Eddie yang bukan kaki gambar.
PHOTOBOMB
Nasibla CN yang dah over posing tu





Inilah padah bila anak-anak terlebih gula, memang tak reti duk diam.

Alhamdulillah anak sihat.


Sihat Itu Bahagia


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Kak Sue
admin
April 25, 2017 at 9:33 PM ×

Hahaha.. comey je, janji anak sihat dan ceria kan Cik Mijah :)

Reply
avatar