Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz


Salam ramadhan hari yang ke-4 buat semua. Kali ne miza join Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz.  Dapat jugak sambil-sambil berzikir sepanjang Ramadhan ne.

Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz
Klik Banner untuk join

Syarat-syarat

1. Baca 3 Zikir yang mudah ni sebanyak mana yang korang mahu. At least sekali pun Alhamdulillah. Jangan skip ye.




2. Mainkan video youtube di bawah ni. Selama mana yang mampu korang tengok la video ni tau.



Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
June 15, 2017 at 5:02 PM ×

Asslaamualaikum

Tq sudi join segmen tak seberap ni. Harapnya segmem ni mampu mengisi sedikit ruang pahala untuk kita dibulan mulia ini. Insyallah.

TAHNIAH..!!!! Anda terpilih sebagai peserta bertuah untuk menerima 5 keping sampul duit raya Exclusive dari Papaglamz. Sila wassap kepada saya detail seperti dibawah selewat-lewatnya hari ahad 18 June 2017 ditalian 0196141393

Nama:
Alamat:
Nombor phone:

Klik disini Senarai Peserta Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz

Congrats bro Papaglamz dotcom you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar