Baby Syawal

Baby Syawal 

 


Alhamdulillah dalam bulan Syawal ne miza dah dapat 2 baby. Eh eh bukan miza bersalin ye ne anak sedara side EE dan kezen rapat miza di kampong. Yang seronoknya dorang ne sebaya dengan miza sebab tu kot miza teruja lebih almaklumlah 2 bulan lepas miza baru lepas keguguran. Leas tu dapat pulak Baby syawal ne sure teruja
Baby Syawal
Baby Boy merangkap Anak kezen miza yang dilahirkan pada 2 Syawal lepas

  
Baby Syawal
Baby Gurl merangkap anak sedara side EE yang dilahirkan pada 10 Syawal

 Pecaturan Allah itu indah walaupun tak da rezeki nak anak sebaya dengan adik ipar dan kezen miza ne tapi miza masih boleh bermain dengan anak dorang. 


Syok wei ada baby ne dorang bau syurga. Baby kan tak berdosa sebab tu bila kita cium baby rasa tenang dan sayang sangat-sangat

Tak paham miza macam mana ada orang sanggup buang baby yang baru di lahirkan tu. Bikin panas jew.

 
Tak pasal Cik Qilah req nak adik. Hampeh betul dia ingat macam oder roti canai kat mamak jew. 


Baca Juga :

Mak ko Ijau
Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
July 6, 2017 at 4:41 PM ×

Alhamdulillah. Tahniah kepada anak sedara dan sepupu Miza :)

Reply
avatar
July 7, 2017 at 12:25 AM ×

Cpt la ada baby lagi 😂😂😂

Reply
avatar