Dulang Gurls

Dulang Gurls


 Kalau di litar kita panggil Gadis Litar ne di rumah kita panggil Dulang Gurls Alkisah semalam dirumah MIL ada buat kenduri Aqiqah untuk anak sedara miza yang ke-19 itu kalau anak-anak miza termasuk sekali lah. Ramaikan anak sedara ai menagis nak bagi duit Raya. Hehe

Baca Juga : Set Hamil Terbaik
Dulang Gurls
Posing sikit dah selesai jadi dulang gurls


Cik Qilah ne memang suka bab-bab nak menglamerkan diri. Tak pasal-pasal dia offer diri nak jadi Dulang Gurls time marhaban. Bertuah punya budak siap ajak geng sebab tak mampu nak pegang dulang yang berat berisi kelapa muda dan bunga rampai tu. Haha

Dulang Gurls
Nampak tak cik Qilah menyelit di situ
Lepas habis majlis siap tanya miza bila nak buat marhaban macam baby Ariana tu untuk dia. Adoi la anak jenuh nak yakinkan cik qilah ne yang dulu miza dah buat majlis Aqiqah untuk dia. 

Baca juga : Resepi Air Kunyit 
Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
nini
admin
July 31, 2017 at 5:39 PM ×

Hallah hallah comelnyer awak....hihi dulang girls gitu...

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
August 1, 2017 at 7:05 AM ×

Alahai comelnya dia. Sedondon baju dgn tudung 😍

Reply
avatar