Merahnya Mak Ngah

Merahnya Mak Ngah

Masih lagi dalam mood raya. Almaklumlah minggu ne last raya sakan betul memenuhi jemputan rumah terbuka dan kenduri. Berlawan lawan depa ne kan. Yang Untung perut miza Alhamdulillah kenyang sampai ke malam. Paling best dapur bersih untuk wekend ne. Merahnya Mak Ngah

Jangan marah ye miza bukan malas cuma memenuhi undangan saja ( sambil senyum buat muka comel )

Ha inilah Team Merahnya Mak Ngah. Dah hujung raya baru sempat nak taruk gambar family dalam blog. EE sorang jew muka elok miza dah terikut budak dua ketui ne. Hmmm jangan berangan lah nak acah acah Che Ta ye miza oi hang sapa dia sapa.

Tip Kesihatan Keluarga
Merahnya Mak Ngah
Merahnya Mak Ngah sekeluarga, Afiq dengan qilah memang suka buat muka ikan itu


Bila nak bergambar dengan budak terlebih gula mak bapak kena tarik nafas dalam-dalam. Jeles jew tengok orang amik gambar sekeluarga cantik-cantik, hakikatnya shoot yang keberapa tak pastilah. Normal lah bila ada anak kecik ne.

Macam gambar kat bawah ne, dah cun habislah tapi EE tak de sebab bersusah payah nak anak-anak pandang camera. Tak pe yang penting miza ada dalam gambar ne. Hahah ( gelak jahat sikit )


Merahnya Mak Ngah
Di apit oleh 2 ketui budak yang acah-acah nak jadi Mak Datin dan YB

Merahnya Mak Ngah 


Team bawah ne memang team Angah. so memang kena sangatlah Merahnya Mak Ngah tapi afiq kan lelaki so jadi Pak Ngah jew. Jangan nak jambu sangat jadi 'mak'.

Alhamdulillah raya sakan tahun ne harap taun depan dimurahkan rezeki lagi. Nak tema warna apa pulak ye. Puasa pun tak habis ganti dah pikir nak tema warna apa taun depan. Miza..miza..


Merahnya Mak Ngah
Eh Dhia Zahra pun pun sama tema dengan Mak Ngah

Baca Juga :
Kisah Duit Raya
Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Mimi Azirah
admin
July 22, 2017 at 11:31 AM ×

Belum lg buat baju raya kaler merah...nampak cntik pula

Reply
avatar
July 24, 2017 at 4:57 PM ×

owsom la bebudak dua ni...cute la...kena je kaler merah ngn diorang eh.. parents pon secocok gitu...wahhhhhhh, tdo x lena kau nti ye.hahahahhahahah

Reply
avatar