Raya dah habis

Raya dah habis

Alhamdulillah berlalulah Syawal. Rezeki sepanjang Syawal penuh dengan jemputan rumah terbuka dan kenduri kawin semoga korang yang dah jemput miza sekeluarga dimurahkan rezeki taun depan buat lagi sure miza coming. Hehe

Agak-agak ada pape perubahan bila raya dah habis macam habis puasa dulu, puas duk menimbang berat badan. 

Jangan marah miza tanya jew. Tapi miza ada Tips Kurus Lepas Raya jangan segan-segan klik ye semoga bermanfaat.




Raya dah habis

Tips Pilih Makanan Tengahari
Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Ibu Zaid
admin
July 24, 2017 at 9:32 AM ×

Assalamualaikum Wrmbth miza. Raya dah habis. Kejap saja. Tak terasa dah 1 bulan ramadhan dah berlalu

Hmmm

Tapi rumah terbuka dan jamuan raya masih ada.

Pejabat ibu, tengah bulan ogos baru buat jamuan raya

Hehe

Reply
avatar
nini
admin
July 24, 2017 at 10:29 AM ×

Hahaha....habis raya baju pun agak agak sen dat sedikit...hahaha

Reply
avatar