Rezeki di Hari Raya

July 10, 2017
Rezeki di Hari Raya, Masih dalam mood raya lagi kan. Almaklumlah raya sebulan asal hujung minggu jew penuh undangan open house dan majlis kawin. Diet? letak tepi sat la kita penuhi jemputan dulu hehehe.

Rezeki di Hari Raya

Hari biasa kita puasa balik sempena Puasa 6 Bulan Syawal

Yang bestnya sabtu lepas miza beraya di Seri Cheding sempadan Jenjarom rumah mak cik sedara bersama anak-anak kebetulan memang kena lalu depan rumah Blogger Pames CN  miza angkut sekali lah. Bila gurl-gurl  beraya dengan anak-anak memang sakanlah kitaorang beraya dah laki masing-masing sibuk keje


Tips Kurus Selepas raya
Rezeki di Hari Raya
Berposing dengan seplastik daun kesom. Memang sedap buat masak asam pedas dan laksa


Rezeki di Hari Raya 

Bila raya baru jejak kaki kerumah sedara sure lah banyak cerita yang dibualkan. Lagi lah best bila mak cik ne memamng sekepala dengan kitaorang. Borak sampai tak hinggat. Rezeki di Hari Raya selepas bersalam-salaman nak balik sempat di bekalkan kitaorang Nenas Yankee yang sangat sedap dan Manis bersama Daun Kesom yang segar.

Rezeki di Hari Raya
Dua-dua fav miza. Nenas yankee tu manis

Kesihatan Keluarga

6 comments:

  1. daun kesum kan tu Miza...best buat laksa ngan asam pedas..untung..akak kat sini kena beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup daun kesom. Miza pun kena beli jugak ne dah dapat terus balik tanam

      Delete
  2. Masak laksa sedapnya miza. Rebus asam pun boleh. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank ana bagi idea, nak try lepas ne ;)

      Delete

Powered by Blogger.