Rezeki di Hari Raya

Rezeki di Hari Raya, Masih dalam mood raya lagi kan. Almaklumlah raya sebulan asal hujung minggu jew penuh undangan open house dan majlis kawin. Diet? letak tepi sat la kita penuhi jemputan dulu hehehe.

Rezeki di Hari Raya

Hari biasa kita puasa balik sempena Puasa 6 Bulan Syawal

Yang bestnya sabtu lepas miza beraya di Seri Cheding sempadan Jenjarom rumah mak cik sedara bersama anak-anak kebetulan memang kena lalu depan rumah Blogger Pames CN  miza angkut sekali lah. Bila gurl-gurl  beraya dengan anak-anak memang sakanlah kitaorang beraya dah laki masing-masing sibuk keje


Tips Kurus Selepas raya
Rezeki di Hari Raya
Berposing dengan seplastik daun kesom. Memang sedap buat masak asam pedas dan laksa


Rezeki di Hari Raya 

Bila raya baru jejak kaki kerumah sedara sure lah banyak cerita yang dibualkan. Lagi lah best bila mak cik ne memamng sekepala dengan kitaorang. Borak sampai tak hinggat. Rezeki di Hari Raya selepas bersalam-salaman nak balik sempat di bekalkan kitaorang Nenas Yankee yang sangat sedap dan Manis bersama Daun Kesom yang segar.

Rezeki di Hari Raya
Dua-dua fav miza. Nenas yankee tu manis

Kesihatan Keluarga

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
mamapp
admin
July 10, 2017 at 1:44 PM ×

manisnya kamu kamu ini

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
July 10, 2017 at 1:59 PM ×

daun kesum kan tu Miza...best buat laksa ngan asam pedas..untung..akak kat sini kena beli...

Reply
avatar
Miza Talib
admin
July 10, 2017 at 3:05 PM ×

Yup daun kesom. Miza pun kena beli jugak ne dah dapat terus balik tanam

Reply
avatar
Miza Talib
admin
July 10, 2017 at 3:05 PM ×

Nenas tu yang manis ;)

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
July 10, 2017 at 3:32 PM ×

Masak laksa sedapnya miza. Rebus asam pun boleh. :)

Reply
avatar
Miza Talib
admin
July 11, 2017 at 8:13 AM ×

Thank ana bagi idea, nak try lepas ne ;)

Reply
avatar