Bukan Sepasang

Bukan Sepasang


Assalamualaikum, hai korang. Rasanya bulan ne macam sikit sangat miza update enteri sebab tepon yang miza pakai ne selalu sangat 'hang' sampai mengganggu mood. Eh si miza ne banyak betul alasan dia. Klu nak 1000 usaha kalau tak nak 1000 alasan 😂😂😂

Insaf bila EE tegur aik bulan ne sikit jew enteri Kat blog awak. Kira ok lah kan bila suami sendiri silent reader walaupun tak tinggalkan jejak tapi sekali dia cakap terkesan di hati ne.

Bukan Sepasang


Hah ne pun sebab EE lipat baju semalam lah ne miza dah pakai stokin sebelah lain Bukan Sepasang. Nasiblah warna lebih kurang Jew taklah perasan sangat. Perasannya masa nak amik wuduk solat Zohor tadi. Huhu

Mujur solat kalau ABC ( Allah bagi cuti ) sampai balik umah nanti baru perasan pakai stokin sebelah lain. Miza ne clumsy sikit pernah jugak pergi kerja pakai shawl terbalik 😚😚

Punyalah kelang kabut pagi-pagi nak mengantor anak ke rumah pengasuh lepas tu patah balik nak pergi kerja. Belum masuk Cik qilah Dan Afiq Furqan buat drama.

Pape pun miza tabit spring tengok wanita-wanita kerjaya yang sempat bermakeup dan dress up pergi kerja. Suri rumah pun ai selute ok sebab pekerjaan Paling mulia adalah Suri rumah kerja tak pernah siap dari pagi sampai ke malam penatnya.

Sebetulnya kita semua di beri masa yang sama 24 jam sehari tak seorang pun dapat lebih sejam. Yang membezakan kita semua adalah cara pembahagian masa dan apa yang kita buat sepanjang 24 jam tu.

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
mamapp
admin
September 28, 2017 at 5:56 PM ×

Betul miza.. bergantung pada kitalah nak iris masa Tu mcm mana..

Reply
avatar
September 28, 2017 at 6:47 PM ×

stokin je tu, its ok, jangan baju terbalik sudaaa

Reply
avatar