Tawaran Menarik Sempena Hari Malysia

Tawaran Menarik Sempena Hari Malysia 


Selamat bersantai dan selamat berhujung minggu bersama keluarga tercinta. Ada macam-macam aktiviti menarik sepanjang minggu bersama keluarga? Shaklee pun ada pelbagai aktiviti menarik dan pastinya Tawaran Menarik Sempena Hari Malysia.

Buat anda pengemar VIVIX inilah masa terbaik untuk anda membuat belian serta mendapat penjimatan serta tawaran hadiah cabutan bertuah dari shaklee. 

Tawaran Menarik Sempena Hari Malysia
Tawaran Menarik Sempena Hari Malysia

 Jangan lepaskan peluang untuk menyertai Tawaran Menarik Sempena Hari Malaysia. Jangan sengan-segan untuk hubungi miza  0173687028


Buat korang yang suka membeli di atas talian boleh terus klik link ne Buy Online

 Jika korang berada di sekitar Bandar Sunway boleh terus walk in ke : 

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia. Nak pakai ID miza pun boleh ;) untuk lebih penjimatan boleh guna ID miza  ID 1100354





 
Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
Mrs Pip
admin
September 17, 2017 at 4:54 AM ×

HI, mrs pip dtg melawat. done follow juga #afbdotmy
1st time dtg bertandang kat sini....

Reply
avatar
September 18, 2017 at 2:25 PM ×

masuk melawat kat sini..hehe

Reply
avatar
Sheila Adziz
admin
September 21, 2017 at 10:49 AM ×

menarinya tawaran... semoga terus dimurahkan rezeki sis

Reply
avatar