Best kew Jadi Blogger

Best kew Jadi Blogger

Best kew Jadi Blogger, ini semua sebenarnya terpulang kepada niat. Yes nak buat apa semua kena niat macam kita nak solat dan puasa. Sebab setiap orang ada alasan yang berbeza kenapa dia nak jadi blogger. Once dah jadi blogger hang tak boleh nak patah balik. Sebab bidang blogger ne tersangat lah luas. Banyak peluang dan pendapatan boleh di perolehi hasil dari berblog.

Best kew Jadi Blogger, afb, auto feed blog
kali pertama join event food review hamik kau semua ada

Jujur bagi pendapat miza sendiri selepas terjebak dengan dunia berblogger tersangat lah seronok dan puas. Banyak pengalaman-pengalaman dan kenalan baru miza jumpa dan dapat walaupun miza masih baru dalam berblog tapi miza tersangat bertuah sebab utama kakak miza cekgu norazimah CN. Dia ne lah penghasut utama sampai miza tekad untuk berblog. Jangan tanya apa si CN dah buat yang pasti saka berblog dia dah menurun kat miza... hehee

Best kew Jadi Blogger

Best kew Jadi Blogger, afb, auto feed blog
bersama mommy-mommy blogger yang sempoi 

Hubungan kekeluargaan semakin rapat walaupun miza dan CN masing-masing dah ada keluarga sendiri. Maklumlah orang perempuan ne bila dah berkahwin dunia utama dia adalah suami dan anak-anak. Patuh taat baik pada suami jaminannya syurga. Tapi bila miza dah berblog kami menjadi lagi sangat rapat. Yang best bila ada event parenting secara tak langsung hubungan kami adik beradik menjadi sangat kuat dan pasti anak-anak pun sekali tak terkecuali.

Best kew Jadi Blogger, afb, auto feed blog
makan saja jew miza dan anak-anak

Tapi kalau korang nak tahu lagi bukan CN sorang sahaja pendorong miza untuk terus bersemangat dalam dunia blog ini. Miza pun ada join satu group blogger yang sangat owseme. Group ne lagi best semua ahli-ahlinya tersangat sempoi dan tak kedekut ilmu. Yelah miza sah sah newbie dalam dunia berblog tapi berkat sokongan ahli-ahli dalam group tu miza menjadi berani dan tersangatlah banyak ilmu yang miza dah dapat sepanjang bersama group tersebut. Korang nak tau group pa ( AFB = auto feed blog ) best sangat group ne. Kalau korang nak join group super owseme ne boleh cari MOmmy Irra 


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
October 26, 2017 at 9:08 AM ×

Blogging mmg best. Yg penting bila share bnda baik, adalah saham kita di akhirat nnti insyaAllah

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
October 26, 2017 at 9:30 AM ×

Blog memang best, anggap je sebagai diari hidup... betul kata Cekgu tu, kalau share benda salah, saham akhirat merudum...

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
October 26, 2017 at 9:39 AM ×

Seronoknya jadi blogger bila ada income sampingan, seronoknya jadi blogger bila ada ukhwah terjalin..seronoknya dunia blogger hanya akan dirasai bila dah start blogging...tapi tanpa minat semua ni tak menjadi...

Reply
avatar
Aisya Ismail
admin
October 26, 2017 at 10:17 AM ×

The best part selain rasa puas menulis, dapat banyak kenalan baru. Seronok.

Reply
avatar
October 26, 2017 at 1:24 PM ×

Salam singgah. Awak dijemput join GA saya! Banyak hadiah nak bagi ni ;)

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

jadi blogger mestila best! :)

Reply
avatar
October 26, 2017 at 3:46 PM ×

Walaupun hanya seorang part time blogger, tp cikla puas dgn apa yg cikla buat. Mmg dulu Awal2 muncul, sel confident as a blogger tu kurang sgt, then bila join #afbdotmy memang terus jadi semangat. Tgk kwn2 blogger lain up entri saban hari jd pembakar semangat utk cikla terus bersaing. Tp saingan sihat tau...

Btw, good luck CM. Semoga terus sukses dalam berblogging dan apa jugak yg dilakukan. Amin.

Reply
avatar
Cik Puan Ena
admin
November 1, 2017 at 5:40 PM ×

Best sbb selain dpt kongsi ilmu, dpt ramai kenalan.

Reply
avatar