Doa Ketika Cuaca Panas

Doa Ketika Cuaca Panas 



Doa Ketika Cuaca Panas , Yang miza perasan seminggu dua minggu ne memang panas sangat cuaca. Walaupun angin sepoi-sepoi bertiup masih tak mampu menghilangkan rasa bahang dek cuaca sekarang.

Dah nama pun manusia cuaca panas pun komplain, musim hujan pun komplain. Walaupun ramai yang merugut termasuklah miza ( hehe ) ekoran cuaca panas melampau tapi kita kena bersyukur atas nikmat yang diberi olehNya. 

Ada orang lain yang sangat-sangat bersyukur dengan cuaca sekarang contohnya Pengusaha Ikan kering, Pengusaha keropok, Tukang Cat, Orang buat rumah ( cepat simen kering ) hah nampak tak dalam kita duk mengeluh ada yang bersyukur cuaca panas ne.

Pape pun miza nak share Doa yang boleh kita amalkan semasa cuaca panas ne. 

Doa Ketika Cuaca Panas, Tips Kurangkan Dahaga, Performance Shaklee,

Selain kita amalkan doa diatas tu boleh jugak cuba minum Performance Drink dari Shaklee.

Cik Qilah panggil ne air basikal, sebab ada gambar orang naik basikal tu.
Yang pasti bila cuaca panas macam ne air ne lah yang paling laris kat rumah lagi-lagi letak ais, oh heavennya glup..glup..glup sejuk tekak.

Doa Ketika Cuaca Panas 

Doa Ketika Cuaca Panas, Tips Kurangkan Dahaga, Performance Shaklee,

Berminat untuk dapatkan air basikal ne boleh terus klik SINI . Harga kasih sayang dari miza 
Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
Etuza Etuza
admin
October 23, 2017 at 11:08 PM ×

dah follow ya..bice blog

Reply
avatar
Cikgu Iza
admin
October 24, 2017 at 6:12 PM ×

Yupp... langkah yang baik, selain kita lakukan pelbagai langkah, 'mengadu' pada-Nya juga merupakan langkah terbaik untuk mengatasi masalah yang kita hadapi... in sha alaah, semoga rintihan kita didengari-Nya..

Reply
avatar
kisah_earty
admin
October 25, 2017 at 1:47 PM ×

Ya Allah doa ni sgt2 diperlukan time2 panas gini..tq share..

Reply
avatar