Keluarga Shin Chan

Keluarga Shin Chan 


Bila sebut Keluarga Shin Chan, mesti dalam kepala terus terbayang budak lelaki pendek yang suka mengorat dan ada seorang adik perempuan serta seorang ayah yang selalu kena buli dengan mak yang garang. Hebat lah minda bawah sedar korang. Tepuk tangan sikit.

Sebenarnya miza sendiri pun dah lama tak tengok kartun Shin Chan. Dulu kecik-kecik jangan cakaplah memang dah terpaku depan TV tunggu kartun Shin Chan ne.

4 Cara Mudah Untuk Dapatkan Kulit Selembut Bayi
Keluarga Shin Chan , mizatali.com Tips Keluarga Sihat
Dua ketul kesayang miza
Tapi sekarang ne bila dah ada Astro dan lain-lain kartun anak miza pun buat muka pelik bila miza cakap pasal kartun Shin Chan.


Keluarga Shin Chan

Hari minggu ne rumah MIL memang penuh dengan kehadiran anak cucu menantu semua berkedamatlah . Boleh pulak dah ramai-ramai berkumpul kakak ipar miza yang no 2 ne buat usul nak test lukis kening. Apa lagi Cik Qilah memang suka orang conteng-conteng muka dia sebab miza bukan jenis conteng-conteng muka paling koman pun lipstik jew. Hehe

Keluarga Shin Chan , mizatali.com Tips Keluarga Sihat
Muka Afiq dah mengantuk tapi sempat lagi peace
Bila kitaorang semua gelakan tengok muka cik qilah lepas mak ngah dia lukis kening, terus dia ajak Afiq Furqan pun lukis kening. Demi sayang kakak akur jew si afiq bila mak ngahnya lukis kening. 

miza siap warning awal-awal kening jew boleh jangan di make up pulak si afiq tu.

Tips Keluarga Sihat
Keluarga Shin Chan , mizatali.com Tips Keluarga Sihat
Keluarga Shin Chan memang susah nak dapat gambar sekeluarga proper
Bila cerita pasal Shin Chan macam lebih kurang sama pulak dengan keluarga kecik miza ne. Eh yeke

Yelah Shin Chan kan mengedik sikit bila nampak awek cantik sama jew dengan si Afiq Furqan ne lagi-lagi bila EE join sekali. Hurm sakit hati jew. Belum lagi cik qilah main kenyit mata bila nampak lelaki hensem oh anak terkenan jugak perangai Himawari tu
Eh nak kata miza macam mak Shin Chan lah tu. Amboi korang....

Pape pun Alhamdulillah anak-anak sihat dan semakin membesar. Jangan miza yang membesar udah 

Previous
Next Post »

9 comments

Click here for comments
October 9, 2017 at 12:05 PM ×

hihi. Bertambah comei dengan kening shin chan.

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
October 10, 2017 at 2:35 PM ×

Haha. Comelnye dua beradik tu lukis kening. Shin chan pun shin chan lah. Janji sihat dan bahagia ye.

Reply
avatar
October 10, 2017 at 2:57 PM ×

New Giveaway lets start! Jom join :)
https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

Reply
avatar
October 12, 2017 at 12:38 PM ×

Teringat jugak kartun sin chan...lama xtengok

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
October 12, 2017 at 10:23 PM ×

Comelnya keluarga sinchan ni >.<

Reply
avatar
October 17, 2017 at 2:38 PM ×

Alahai , comeyy nyaa .

Datang dari AFBdotcom (:

Reply
avatar