Nona Manis mencari Tuan Baru

Nona Manis mencari Tuan Baru


Assalammualaikum dan selamat Pagi semua, wah ceria semacam jew seketul miza ne. Hehe ne gara-gara Nona Manis mencari Tuan Baru. Alhamdulillah semalam ada orang whatsapp miza nak oder Nona Manis untuk minum Pagi. 

Rezeki anak-anak boleh kata setiap bulan pasti ada orang Pm @ Whatapp nak oder Kuih Nona Manis ne. Mungkin sebab enteri ne kot Nona Manis 


Nona Manis mencari Tuan Baru

Inilah rupa Nona Manis yang sedang cari Tuan Baru tu. 

Excited cik Qilah dan Afiq Furqan pagi ne bangun tidur tolong miza packing Nona Manis ne untuk customer. 

Paling tak tahan cik Qilah bagi cadangan suruh miza buka payung tepi jalan jual kuih Nona Manis. Hurmmm bernas sangat cadangan anak dara sorang ne. Mama work lah sayang.

Tips Kurus
 Nona Manis yang dah cantik tersusun dan ikat rapi ne atas pertolongan EE. 

Terharu miza semua nak libatkan diri tolong miza untuk si Nona Manis ne.

Asalnya makan untuk keluarga jew tak sangka pulak boleh buat duit jajan untuk anak-anak. 

Korang kalau nak rasa air tangan miza ne boleh roger-roger ye. Tapi area seksyen 28, Alam Megah, Putra Height boleh gagah lagi kot. 

Tapi kalau korang nak oder shaklee cakap jew area mana korang miza boleh courier jew ;) 

Baca Juga : Tips Keluarga Sihat 
 

Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
October 5, 2017 at 12:22 PM ×

Sedapnyaa nona manis tu kak :)

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
October 5, 2017 at 2:45 PM ×

alhamdulillah rezeki miza sekeluarga tu.

alah jauh lah nak order. ana tak pernah rasa lagi tap tgk je dah tau sedap.

Reply
avatar
Uyul Rosli
admin
October 5, 2017 at 6:18 PM ×

ya allah kak sedapnyaaa. kalau laa dekat kan mmg uyul order
Uyul Rosli | AFBdotmy & JDTBlogger

Reply
avatar
October 17, 2017 at 2:41 PM ×

Sedap nona manis nie

Datang dari AFBdotcom (:

Reply
avatar