Fun with Clay

7:30 AM

Fun with Clay

Ok inilah New Project  yang miza post tu. Bila anak-anak bising kebosanan duduk rumah takde apa nak buat konon-konon, nampak sangat menipunya Mainan yang bersepah tu siapa punya angkara? Fun with Clay

Nasiblah permintaan dorang ne tak melampau dan mampu di layankan. ALa setakat mintak di belikan Tanah Liat a.k.a Play-doh version murah hehe boleh jew. Nak beli Play-doh betul-betul tak mampu sebab takut mama yang menagis bila Playdoh tu hilang.  Fun with Clay

Tangani Stress Dengan BIjak
 Mujur ada buku boleh dijadikan rujukan dan idea nak reka cipta dari tanah liat, Jangan tanya mana miza beli buku ne ye. Buku miza dapat di Event Baby Bash

Kasih Ayah Dan IBu

Fun with Clay

Bermulalah sesi kelas seni kita ye anak-anak, jangan mengada-gada cakap bosan lagi tau. Kesian kat mama dan Ayah. Maklumlah hujung-hujung tahun ne nak stock take bagai tak pasal anak jadi mangsa. Nasib baik jugak ada buku tu kan Kalau tak macam mana miza nak ajar Cik Qilah dan Afiq Furqan. Sebab mama dorang ne bukan tangan berseni pun.

Tips Kesihatan Keluarga
Nampak tak betapa fokusnya budak dua ne bila dah dapat apa yang dorang nak.  Asal jangan bergaduh sudah ye sebab tak jadi sebiji macam dalam buku tu nanti.


Sampai terbaring Cik Qilah punya khusyuk. Nanti kita tengok hasil seni budak-budak ne.

Cara Makan Meal Shake



Tara....

Inilah Little Turtle hasil kerja tangan miza dan anak-anak. Korang pandai-pandai lah teka mana  hasil tangan CIk Qilah, Afiq Furqan dan miza ye hehe. EE sorang jew tangan berseni tapi disebabkan EE sibuk dengan kerja tak dapatlah join kelas seni miza dan anak-anak.





2 comments:

  1. Comel ja kura-kura tu, seronok anak-anak kalau ada aktiviti macam nie kan..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.