Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua 

1 Botol untuk semua. Hah korang mesti tertanya-tanya apa yang 1 botol boleh guna untuk semuakan. Ok meh sini miza nak share sesuatu yang istimewa tu. Miza tak mau lah pakai sorang- sorang jew jom lah kita sama –sama berkongsi kebaikan yang ada pada Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

Bekerja seharian di pejabat yang berhawa dingin sudah semestinya seronok dan selesa tapi tidak pada kulit. Kulit miza mengalami kekeringan yang sangat tidak selesa. Bukan wajah sahaja bersisik dan mengelupas di celah jari jemari miza pun sama sampai satu tahap kawasan yang kering tu sangat gatal dan bila digaru akan mengakibatkan kawasan tersebut luka dan meninggalkan parut. Konfident memang down


Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera, testimoni magic jelly lovera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

Orang cakap minum air kosong banyak-banyak untuk pulih kan semula masalah kulit kering miza ne tapi masih tak Berjaya. Sampailah satu hari miza tergerak untuk mencuba Magic Jelly Lovera yang duk lalu lalang di wall instagram miza. @LoveraMalaysia

Teruja miza tengok banyak testimony yang dah Berjaya setelah mengunakan Magic Jelly Lovera rata-rata semua berpuas hati. Dah nama pun perempuan iman ai is tak kuat mana laju jew mengoder untuk cuba semoga dengan asbab Magic Jelly Lovera ne dapat membantu masalah kulit kering miza ne.


Pengalaman Miza Menggunakan Magic Jelly Lovera

Syukur sangat-sangat tak sampai seminggu miza pakai dah Nampak sangat perubahan yang positif. Teruja, gembira semua lah yang pasti miza sangat-sangat puas hati dengan Magic Jelly Lovera ne. 

Tak peliklah produk ini diberi nama Magic Jelly Lovera , kerana bahan-bahan yang digunakan terdiri daridapa sumber semulajadi seperti Aleo Vera, Sengkuang, Timun, Chamomile yang memang tidak asing lagi dalam mana-mana ramuan produk kecantikan. Malah sejak zaman Cleopatra lagi Aleo Vera ini sudah diguna pakai.
 
Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera, testimoni magic jelly lovera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

KELEBIHAN MAGIC JELLY LOVERA

Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera, testimoni magic jelly lovera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua
1- Melembabkan kulit seperti yang miza ceritalkan tadi bahan-bahan yang digunakan semuanya dari sumber semulajadi bebas paraben dan telah dikilangkan (GMP) dan telah mendapat status HALAL oleh JAKIM.

2- Mengurangkan Jerawat. Bagi anda yang sering dihantui masalah jerawat sekarang adalah masa yang terbaik untuk anda ucapkan selamat tinggal kepada jerawat kerana Magic Jelly Lovera ini sangat sesuai untuk membantu mengasai masalah jerawat dan memudarkan parut jerawat.

3- Sebagai pelindung Matahari ( SunBlock ). Teksurt Magic Jelly Lovera yang mudah meresap dan sejuk amat sesuai di sapu pada wajah tiap kali sebelum keluar rumah.

4-Membanu kulit kekal remaja. Hah ini siapa yang tidak sukakan. Disamping megandungi kandungan air yang tinggi Aleo Vera juga juga mengandungi Vitamin C dan E serta Beta Kerotin yang tinggi  untuk melambatkan proses penuaan.

5- Membantu mengatasi masalah keguguran rambut. Penggunaan Magic Jelly Lovera dengan kerap pada kulit kepala dapat mengatasi masalah keguguran rambut kerana Magic Jelly Lovera ini tidak bersifat menutup liang pori kulit kepala malah menyejukan dan melembabkan kulit kepala

Ini di antara sebahagian beribu testimony yang telah menggunakan Lovera Magic Jelly.

Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua
Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua
Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua


Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

Satu Beg Satu Magic Jelly Lovera

Magic Jelly Lovera 1 Botol Pelbagai Kegunaan , magic jelly new enhanced formula, lovera, Magic Jelly Lovera, aleo vera
Magic Jelly Lovera 1 Botol untuk semua

Oleh kerana Magic Jelly Lovera ne mempunya fungsi yang pelbagai tak kan miza nak tamak pakai sorangkan. For sure lah miza akan berkongsi Magic Jelly Lovera untuk seisi keluarga lagi lah miza ada anak kecik. Kulit dorang ne sangat nipis tak boleh sebarangan produk pakai jadi miza akan pastikan untuk bawa kemana-mana Magic Jelly Lovera.



Harga setiap botol Magic Jelly Lovera ialah RM70 dengan saiz 60ml.  Maklumat lanjut korang boleh perolehi di sini :
Instagram:  @LoveraMalaysia
Laman web:  www.lovera.com.my

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
Ana Suhana
admin
December 4, 2017 at 10:37 AM ×

Ana pun ada masalah kulit kering sbb duduk dlm aircond. Tp lepas apply MJ ni dag xde masalah kulit kering dah. Rasa moist and soothing je tau. Best sgt2.

Reply
avatar
Mya Farisha
admin
December 4, 2017 at 10:39 AM ×

Mya nak cuba lah. Lengan mya selalu kering. Lepas tu jadi gatal n mesti garu sampai berdarah punya lah. Mana lah tahu dengan izin Allah , hilang ke masalah tu .

Reply
avatar
December 4, 2017 at 11:37 AM ×

Cn pakai MJ ni sbb kulit tgn gatal. Jadi kudis2 bila digaru, pakai MJ berkurang masalah gatal tu

Reply
avatar
Efa Othman
admin
December 12, 2017 at 2:02 PM ×

Kak Efa pakai kat adam yg kena ruam...cepat je ruam tu kering..kulit pun jadi lembut..

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
December 14, 2017 at 8:24 AM ×

Barang wajib dalam beg make up..Lama dah terjebak dengan MJL ni..Mmg puas hati sangat... ;)

Reply
avatar