Oh Kakak !

Kakak !

Lambakan tutorial make up di laman sosial seperti di Facebook, Instagram dan YouTube sudah menjadi seperti trend pulak. Miza bukan nak membebel tapi.... Anak dara miza yang sorang ne dah terpengaruh. Kakak !

Al kisah malam tadi tengah miza suap Cik Qilah dan Afiq Furqan ne makan nasi mata miza ne macam tertarik sangat dekat kening cik Qilah. Macam ada something tapi miza tak dapat nak teka. Sambil tangan menyuap nasi sambil kepala berfikir. Tak pe settle kan nasi dulu nanti awak ye Cik Qilah.

Ok miza dah dapat teka apa yang menarik sangat dekat anak dara sorang ne rupanya dia cukur kening... huhu

Oh Kakak !, Kakak , aqilah firzanah, pengaruh makeup, tutuoial makeup, anak bijak
Oh Kakak !


Oh Kakak. Jangan besar cepat sangat 

Kesian dekat mama tau siang malam sapu susu dekat kening awak masa awak baby sekarang suka-suka jew nak cukur kening ye. 

Tunjuk balik gambar ne kat dia baru menyesal cukur kening tak pasal kening pendek sebelah. Lepastu pandai pulak mintak mama sapu susu dekat kening dia. Mana mama nak cekau Kakak oi.

Oh Kakak !, Kakak , aqilah firzanah, pengaruh makeup, tutuoial makeup, anak bijak
Oh Kakak !

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
Mrs Liez
admin
December 5, 2017 at 9:28 AM ×

Anak2 sekarang mcm tu la... bila dia tgk video je dia akan ikut.. anak liez Qaseh pun pantang klau nak kluar g jln2 ke... dia dah standby dekat dressing table.. mama dia kluar muka bogel je... dia siap nak pakai sunscreen la... bedak la...

Reply
avatar
Mimi Azirah
admin
December 5, 2017 at 10:17 AM ×

Ya Allah kakak.. Terlebih bijak kakak nih

Reply
avatar
Anis Azalea
admin
December 5, 2017 at 7:24 PM ×

Ingatkan dia sapu eyebrow liner je...adoii..

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
December 6, 2017 at 2:41 PM ×

Erk...aunty SA tak ajar eh....jumpa ari tu kat SACC x cakap apa pun tau...betulllll....dilema mak ada anak dara macam ni la

Reply
avatar
AimNub Haris
admin
December 8, 2017 at 2:02 PM ×

laaaaa...! bahaya betul kakak.. hehehehehe.. nasib baik sikit je ye, kalau habis cukur semua.. berairmata darah la mama kamu kakak oiiii.. hehehehee.. :p

...

Reply
avatar