Rezeki Di kongsi Bersama

7:30 AM

Rezeki Di kongsi Bersama

Tinggal berapa hari sahaja 2017 bakal berlalu pergi meninggalkan kita dan 2018 bakal menjelma. Seperti biasa bila dah hujung tahun ne banyak perkara yang perlu di selesaikan. Kalau henpon boleh "hang" sebab penuh dengan pelbagai aplication dan gambar miza pun macam nak "hang" sekali. Rezeki Di kongsi Bersama

Banyak benda yang perlu di selesaikan, lagi lah pulak nanti nak ambil cuti awal tahun untuk urusan pendaftaran sekolah CIk Qilah.


Tengah kusyuk buat kerja tiba-tiba ada bau wangi dan sweet sangat boleh ganggu tumpuan sungguh. Rupa-rupanya office mate miza tengah bukak parcel ne. Rezeki Di kongsi Bersama

Rezeki jangan di tolak musuh jangan di cari. Walaupun miza tak sambul Hari Natal a.k.a Krismas tapi bila orang dah bagi tak mampu nak tolak hehe


Rezeki Di kongsi Bersama.

 Alhamdulillah bila perut kenyang hati pun senang,  hormon serotonin pun dah stabil jom sambung buat kerja. Nanti tahun baru nak cuti panjang





6 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki miza. Betul tu rezeki kena kongsi bersama. Biar ada keberakatannya.

    ReplyDelete
  2. Sedapnyaaa Ritter Sport. Feberet ayu tuuu

    ReplyDelete
  3. uihhh..klu macam ni, x mampu nak tolak..haha

    ReplyDelete
  4. Best main bean tu. Main dengan family pun best, boleh bonding time.

    ReplyDelete
  5. wah, sedapnya Miza ! 2 tu fav akk n anak2 hehehe.

    ReplyDelete
  6. btol.. orang kasi kitaaa amek hehe.. comelnya ritter sport kecik2 tu..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.