Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest

January 23, 2018

Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest

Yeah siapa di sini kaki game dan kaki Contest atau sesiapalah yang suka join giveaway ada sesuatu yang istemewa untuk anda. Follow miza rapat-rapat ye. Korang kena baca sampai habis enteri miza ne rugi kalau terlepas. Jom Sertai Traveloka Fly & Win Cny Contest dan layak memenangi Pelbagai hadiah menarik.
Rasanya tak perlu kot untuk miza cerita panjang mengenai TRAVELOKA. Rata-rata ramai yang dah kenal dan tahu serta pernah mengunakan khidmat yang di sediakan oleh Traveloka. 

TRAVELOKA adalah sebuah laman sesawang yang menyediakan kemudahan menenpah penerbagan serta penginapan di dalam negara mahupun ke luar negara dengan tawaran harga yang terbaik serta sangat berpatutan berbanding laman sesawang yang lain senang cakap Traveloka ne mesra poket.

Traveloka bukan sahaja boleh di layari melalui Komputer, malah juga boleh di layari melalui telefon pintar. Tetapi pastikan dulu telefon korang ada data, nanti dah boleh tempah melalui hujung jari, Tak susah pun  korang hanya perlu download aplikasi Traveloka di Playstore utuk android dan apstore bagi pengguna Iphone. Kemudian jangan lupa untuk mendaftar jadi ahli semasa melayari laman sesawang Traveloka banyak keistemewaan menanti korang.

Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest,  nak travel free traveloka contest, hadiah Traveloka Fly & WIn CNY Contest Traveloka Fly traveloka promo traveloka promo code traveloka kereta api traveloka pesawat
Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest


5 Cara Nak Guna Aplikasi Traveloka.

1-  Mula-mula korang kena install aplikasi Traveloka, Lepastu sila daftar sebagai ahli. Banyak tau kelebihan bila dah daftar jadi ahli ne
2-  Kemudian sila pilih apa yang korang nak, nak tengok promosi yang disediakan kew, nak tempah hotel kew, nak tempah penerbagan kew
3-  Dah pilih apa yang korang nak tu sila isikan borang yang disediakan dalam aplikasi tersebut.
4-  Akhir sekali sila buat pembayaran. Yang best korang boleh pilih nak bayar secara online banking atau boleh membuat pembayaran melalui debit kad mahupun kredit kad.
5- Bila dah selesai buat pembayaran pihak Traveloka akan menghantar e-tiket. E-tiket ne bagus untuk mengelakan masalh tiket hilang atau tiket tertinggal semasa nak check in.  Korang boleh pergi bercuti dengan senang hati.

Senangkan ada aplikasi Traveloka ne. Nak tempah hotel kew nak tempah penerbangan kew semua pun senang. Cara pembayaran pun pelbagai. Yang bestnya bukan hanya boleh membuat tempahan sekitar dalam negara sahaja nak buat tempahan ke luar negara pun ada di sediakan oleh pihak Traveloka. Klik klik aja dalam satu aplikasi semua ada. Tak penat nak buka 2 3 aplikasi hanya dengan Aplikasi Traveloka semua pun ada. Yang paling best harga yang di tawarkan oleh pihak Traveloka adalah lebih rendah berbanding dengan laman sesawang yang lain. 

Traveloka membantu dengan menyenaraikan semua harga tiket penerbangan pada setiap tarikh yang ada sepanjang tahun. Jadi lagi mudah untuk korang membuat pilihan kena dengan bajet yang ada. 
Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest,  nak travel free traveloka contest, hadiah Traveloka Fly & WIn CNY Contest Traveloka Fly traveloka promo traveloka promo code traveloka kereta api traveloka pesawat
Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest

Jom sertai Traveloka Fly & Win CNY Contest

Sempena menyambut kedatangan Tahun Baru Cina tak lama lagi Traveloka ada menganjurkan sesuatu yang istemewa iaitu Jom Sertai Traveloka Fly & Win CNY 2018 Contest.
Ada pelbagai hadiah menarik yang disediakan . Tak sah lah kalau bukan hadiah Trip percutian kalau penganjurnya adalah Traveloka.  

Hadiah buat Pemenang :   
Tempat Pertama – Pakej 6H5M ke Seoul Korea Termasuk kos penerbangan dan tempat Penginapan.

Tempat Kedua – Pakej 5H4M ke Phuket Thailand, termasuk kos penerbangan serta tempat Penginapan.

Tempat Ketiga – Pakej 4H3M ke Langkawi Malaysia, termasuk kos penerbangan dan tempat Penginapan.

Pemenang Saguhati Juga akan menerima Voucher bernilai RM1000 dari Traveloka

Pemilihan pemenang adalah muktamad. Menarikan hadiah yang disediakan rugi siapa yang tak sertai tu, Tuah ayam Nampak di kaki Tuah manusia siapa yang tahu. Mungkin kah miza atau korang yang bertuah akan memenagi hadiah-hadiah lumayan yang disediakan itu.
Jangan lepaskan peluaang keemasan ini.

Tarikh Pertandingan Traveloka Fly & Win CNY Contes

Pertandingan ini berlangsung dari 22Januari 2018 sehingga 28 Februari 2018. Eh dah mulalah Pertandingan Traveloka Fly & Win CNY Contest. Jangan bertangguh lagi Ada tempoh lebih kurang sebulan untuk korang rebut peluang memenangi pelbagai hadiah menarik yang disediakan oleh pihak Traveloka. Jangan lepaskan peluang ini.

Cara Bermain Traveloka Fly & Win CNY Contes

Ini penting. Jom miza kongsikan sikit dengan korang cara bermain. Mana tau korang kew pemenang yang di cari.
Mula-mula sila masuk ke link ini ye Traveloka Fly & Win CNY Contest.
Kemudia log masuk melalui akaun facebook korang
Lepastu sila baca syarat serta terma yang diTetapkan. Wajiblah setiap pertandingn mesti ada peaturanya.
Ok sekarang boleh mulakan pertandingan.


1- Tekan anak panah untuk bermula
2- Tekan skrin untuk menerbangkan kapal terbang.
3- Sila kumpul sebayak mana angpau yang ada di sepanjang dalam permaianan, selagi korang tak puas hati dengan markah yang di perolehi korang boleh cuba banyak kali.
4- Bila dah puas hati dengan markah yang diperolehi, korang perlu share markah tersebut di Facebook.
 Sepanjang tempoh pertandingan ini berlangsung korang boleh kumpul dan summit markah pada setiap hari sehingga tamat tarih pertandingan ini. Lagi tinggi markah yang korang share lagi tinggi lah peluang untuk korang jadi pemenang Traveloka Fly & Win CNY Contest.

Syarat Kelayakan Traveloka Fly & Win CNY Contes

Sila pastikan akaun Facebook yang korang gunakan itu adalah akaun asli ye dan bukannya palsu. Rasanya semua orang ada akaun facebook kan.

Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18tahun dan keatas.

Para peserta WAJIB follow Fan Pafe TRAVELOKA MALAYSIA di facebook.

Para peserta di kehendaki bermain permainan TRAVELOKA FLY & WIN CNY CONTEST DI WEB PAGE YANG DISEDIAKAN.





6 comments:

  1. Hadiah menarik kan, jom kita join..

    ReplyDelete
  2. apa lagi. moh ler kite main game. nak menang tiket flight dengan hotel 😁😁😁

    ReplyDelete
  3. Best giler hadiah dia miza. Rugi woo xjoin. Untung2 ada rezeki kita kan.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.