Shopping Baju Raya Bawah Rm100

January 25, 2018

Wah syoknya Shopping Baju Raya Bawah Rm100. Eh si miza ne puasa pun belum lagi dia dah shopping baju raya pulak.

Shopping Baju Raya Bawah Rm100

Ini kes Tershopping tau tak plan pun. Alkisah minggu lepas masa balik kampung nak hantar Uda daftar USM. Tapi pendaftaran uda hari ahad jadinya hari sabtu tu memang santai-santailah duduk kampung. 

Elok jew lepas sarapan si CN cakap nak cari telekung baru. Terus jewlah miza cadangkan pergi ke pasar kemboja. Kebetulan memang Pasar Kemboja Parit Buntar buka pada pagi sabtu.

Minyak Ikan Terbaik 
Shopping Baju Raya Bawah Rm100, pasar kemboja parit buntar, balik kampung, pelbagai blous cantik,  telekung murah
Semua acah acah candit pandai Tok Wan belakon


Shopping Baju Raya Bawah Rm100


Bila cadangan di terima tanpa sebarang bantahan teruslah bersiap dua beradik ne. Apa lagi merempit lah ke Pasar Kemboja Parit Buntar kalau naik kereta kena pikir bab parking pulak nanti.

Elok sampai sana terus jew cari orang jual Telekung. Dah jumpa pilih warna yang berkenan terus bayar tanpa banyak songgeh sebab pak cik yang jual telekung tu dah open harga super best. Miza doakan pak cik yang jual telekung tu di murahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik.

Elok nak balik lalu tepi mak cik jual baju kurung dia open harga tak masuk akal pulak. Adoi miza pandang CN, CN pandang miza apa lagi tershopping lah kitaorang. Nasib baik tak bawak cash banyak kalau tak penuh almari kitaorang shopping hehe

Yang pasti nanti balik kampung nak repeat lagi. Tak puas rasanya Shopping Baju Raya Bawah Rm100. Korang nak kirim tak miza boleh jadi droship hehe

Kenangan Terindah 
Shopping Baju Raya Bawah Rm100, pasar kemboja parit buntar, balik kampung, pelbagai blous cantik,  telekung murah
Tak sempat raya dua beranak ne dah melaram pergi kenduri




Lokasi Pasar Kemboja Parit Buntar  

 

9 comments:

  1. Wah.. murah sangat tu.. Memang berbaloi-baloi.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Selalu juga dgr tentang pasar kemboja ni miza. Lawa baju kurung tu. Boleh lah open order nanti. Hehe.

    ReplyDelete
  3. murah tu..bukan senang nak dpt..aisey, tak berapa familiar area ni..kalau tak, mau ajak en.suami iolls..

    ReplyDelete
  4. teringin nak ke pasar kemboja ni.. tapi jauh pulak ke perak. huhu.. miera duduk JB.. Murahnya baju kat sana

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaa banyak yg murah la kat pasar ni, baju pun lawa2.

    ReplyDelete
  6. teringin nak pergi sini tapi jauhhh pulak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.