Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

February 20, 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana 

 Dah lama miza tak join Giveaway rasanya. Sebagai tanda sokongan terhadap rakan blogger miza join Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Korang pun boleh join  bagi memeriahkan giveaway ni. Giveaway bermula 11 Februari hingga 28 Februari 2018. The more the merrier ❤.
Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana
Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

SYARAT-SYARAT :

1. Follow blog anasuhana.com.

2. Follow IG Ana Suhana di SINI.

3. Buat entri bertajuk Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana, upload banner di atas dan backlink ke entri ni.

4. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen entri ini.

5. Good luck and all the best to all 😍.


HADIAH :

5 orang pemenang akan mendapat sebuah Totebag bercorakkan travel (tempat-tempat menarik di dalam atau luar negara) dan sebatang pen perfume.

9 comments:

  1. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  2. Good Luck,kak fiezz joint jugak ;)

    ReplyDelete
  3. All the best Miza..akak singgah dari giveaway yang sama
    http://www.suriaamanda.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  4. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  5. Hai, singgah dari segmen yang sama..good luck tau :D

    missbunnydiaries.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. good luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.