Korean Street Food delivery ke rumah

February 04, 2018

Korean Street Food delivery ke rumah

Langkah kanan pulak Balik Banting minggu lepas dapat merasa Korean Street Food. Tak tahu pulak miza yang si CN ada order Korean Street Food delivery ke rumah. Senang sangat sekarang dah boleh makan makanan Korea delivery ke rumah lagi! Harga pun berpatutan berbanding di Restoran Korea terkenal. 

Rasanya memang sedap lagi-lagi orang belanja kan hahaha. Serius sedap makanan korea tekak melayu so korang boleh agak lah kan sure lah pedas. Korean Street Food delivery ke rumah 

Korean Street Food delivery ke rumah, makanan korea, kpop selera, aqilah firzanah, menu baru korea spicy noodles, Jjangmyeon

Jjangmyeon, Spicy Noodles

 Untuk kanak-kanak agak kurang sesuai sebab Korean Street Food delivery ke rumah agakk pedas. Tapikan dah nama budak mana dia faham bila orang cakap tak boleh makan banyak-banyak, sudahnya korang tengok muka Cik Qilah yang sedang kepedasan sampai menagis merah mata menahan pedas tapi masih gagah nak makan jugak

Buat anda yang pengemar makanan korea boleh terjah FB Korean Street Food Delivery Ke Rumah 

 Minyak Ikan Terbaik

Korean Street Food delivery ke rumah, makanan korea, kpop selera, aqilah firzanah, menu baru korea spicy noodles, Jjangmyeon

  Tips Sambal Belacan Tahan Lama

5 comments:

  1. Best juga ada food delivery makanan korea mcm ni.. mudah dan sesekali nak order jugalah. Thanks sharing :)

    ReplyDelete
  2. Sedapnya makanna korea. Best lah miza boleh delivery sampai rumah.

    ReplyDelete
  3. alahai...kesian plak tgok cik qilah kita ni...merah2 muka dia...

    ReplyDelete
  4. Sedapnya.. Suka kalau boleh order dan dihantar ke rumah..

    ReplyDelete
  5. uit, tahan pedas cik Qilah ni..klu aunty, dah tahap nak meleleh air mata, memang tak kose la abiskan..kalau habiskan pun, lepas tu berlari ke toilet..haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.