Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

March 08, 2018

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

Bila cerita bab rewang, dalam kepala dah terbayang periuk besar, pinggan cawan, kerusi meja yang perlu di kemas sebelum di pulangkan bila habis majlis. Memang seronok bila ada majlis keraian boleh berjumpa sanak saudara, sahabat handai serta jiran tertangga tapi yang tak daya bab mengemas tu nanti semua pun lari. Last-last tuan rumah jugak yang kena kemaskan. Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

Bila semua urusan dokumen bakal raja sehari dah lengkap kena fikir bab seterusnya iaitu majlis. Bila sentuh bab majlis ne teringat miza dulu jenuh ke hulur ke hilir dengan ayah dan EE nak uruskan bab catering, sewa pelamin, baju pengantin sangat memenatkan sampai rasa malasnya nak kawin. Hah sampai macam tu sekali bila penat dah menguasai diri. Tapi sekarang dah mudah MZ Catering boleh uruskan. 

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

MZ Catering menawarkan pelbagai pakej katering bermula dengan Pakej Bajet sehingga Pakej Eksklusif untuk pelbagai majlis. Pakej bajet perkahwinan yang ditawarkan MZ Catering adalah serendah RM13.50 sahaja termasuk dewan/kanopi.

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

  Menu untuk RM13.50 ini adalah nasi beriani, nasi putih, ayam masak merah, daging masak kari, acar jelatah, buah, air kordial, air kosong serta dilengkapi  dengan menu makan beradab yang merangkumi ayam golek dan ikan siakap sweet sour. Serius sedap-sedap menu yang ditawarkan miza sendiri dah cuba. Malah dalam pakej yang sama juga diberi secara percuma kek 1 tingkat & guestbook
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Menu Yang pelbagai | Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan



Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

Bukan itu saja, MZ Catering jugak ada menyediakan Pakej Kambing Golek RM1300 seekor lengkap dengan Sos Black Paper super sedap, Kentang Putar & Coleslaw. 

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kambing Golek sedap | Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

 
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan
MZ Garden Hall  

MZ Garden Hall boleh memuatkan 1000 orang sehingga 1500 orang jemputan dalam satu masa. Dewan yang dihias indah berkonsep perkahwinan dalam taman dengan harga yang sangat berpatutan

Jadi, jika anda mencari dewan bertemakan garden di Bangi , MZ Garden Hall adalah jawapannya.



Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Pintu masuk ke MZ Garden Hall | Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan
 
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

 MZ Diamond Hall 

 Selain MZ Garden Hall, ada juga MZ Diamond Hall yang dilengkapi dengan air-cond dan sesuai untuk majlis seperti seminar, kursus, dinner, birthday party malah reunion. Untuk Diamond Hall ini, harga sewaan adalah serendah RM100 /jam.

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan


Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

MZ Bouncy Castle Ada sesuatu yang special turut di sediakan oleh Mz Garden Hall, iaitu MZ Bouncy Castle. Bolehlah nanti berborak-borak bersama saudara mara sambil anak-anak sibuk bermain di MZ Bouncy Castle. MZ Bouncy Castle ini juga turut boleh di sewa dengan kadar sewa serendah RM500/Hari.

Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan

 

MZ Photobooth

Turut di sediakan Photobooth yang di hias cantik lengkap dengan pelbagai props yang cantik dan menarik. Sudah pasti akan menjadi tumpuan para hadirin. 


Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan, mz catering, mz cafe, mz garden wedding, pakej perkahwinan, 1 pit stop centre, , Mz Bouncy Castle, Mz Photobooth, MZ Garden Hall , MZ cafe, MZ Diamond Hall
Kerja Rewang Biar MZ Catering Uruskan





“Di antara tanda-tanda kekuasaanNya ialah Dia (Allah) menciptakan pasangan-pasangan (jodoh) bagi kamu dari (makhluk) jenis kamu sendiri, agar kamu cenderung kepadanya dan merasa tenteram dengannya. Kemudian Allah menciptakan rasa kasih sayang di antara kamu.



Berminat untuk menempah pakej lengkap perkahwinan di MZ Catering :


Boleh terus ke pejabat MZ Catering di : 
Lot 5057, Jalan Utama Kg. Dato Abu Bakar Baginda, 
43650 Bandar Baru Bangi. 

Bagi sebarang pertanyaan dalam waktu Office (8.30am-5.30pm), sila hubungi www.wasap.my/60143180070 (Fazrul)

Sebarang pertanyaan diluar waktu office, boleh PM terus ke Facebook : MZ Catering & MZ Garden Hall.



  Lokasi MZ Catering 


8 comments:

  1. Senang kan guna khidmat catering macam ni, mudah kerja. Sedap nampak gulai lemak cili api daging tu.

    ReplyDelete
  2. Banyak juga menj yang disediakan tu. Paling yang ana tertarik kambing bakar tu. Telan air liur kejap. Siap ada tempat utk kanak2 main lagi.

    ReplyDelete
  3. Murah tu. Pling penting melayu kn 😉

    ReplyDelete
  4. Senang kan ada pakej macam nie..

    ReplyDelete
  5. sekarang ni bila buat kenduri jer guna katering jer..jimat masa dan tenaga..cuma sedia duit jer kan tapi yang penting kena sedap baru la org yg datang tu senyum lebar hehe

    ReplyDelete
  6. Menu yang disediakan nampak sedap dan menarik. Pakej yg ditawarkan juga menarik

    ReplyDelete
  7. Pakej sangat menarik, masa open day hr tu nak boking harga mampu milik sangat serendah RM 200 sahaja... mana nak dpt kat pakej lain betul tak?

    ReplyDelete
  8. Sekarang dah mudah.. Ambil pakej je.. Lebih menjimatkan masa dan kewangan.. janji pandai budget..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.