Cik Qilah Sport Day

April 26, 2018

Cik Qilah Sport Day

Alhamdulillah selesai sudah Cik Qilah Sport Day pada hari ahad lepas. Macam biasalah mama ne selalu lambat update dengan kerja hakiki dan kerja part time. Isk banyak betul kerja si mama cik qilah ne. Cik Qilah Sport Day 

Rahsia Biji Labu
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day | Baby Shark Doo Doo

Ok lah tak mau bebel panjang nak sambung cerita Cik Qilah Sport Day. Macam biasa lepas ucapan perasmian lepas tu perbarisan dan acaran sukan pun bermula. Tapi masa perbarisan tu pasukan rumah biru memang menarik perhatian ramai dengan topeng baby shark doo doo. Kreatif betul cikgu rumah biru ne. Ok Cik Qilah pun tumpang glamer jadi tukang pegang sepanduk rumah biru hehe.

Anak Demam Apa perlu Buat
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day | Sebelum acara bermula kita makan dulu ye lapar nanti camne nak jadi pompom gurl

Haish cik qilah ne buat mama terkenang zaman mama masuk perbarisan pulak kerja mama pun sama jadi tukang pegang spanduk hehe.

Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day | Tukang pegang spanduk
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day | Pembarisan

Acara sukan pasti bermula dengan acara larian berhalang. semangat tengok anak-anak berlari cik qilah pun masuk bahagian jugak tak sangka juara hebatlah anak mama ne.
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day

Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day


Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day



Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day
 Tahniah buat semua guru dan para ibu bapa yang bekerjasama demi menjayakan Sukan Pasti. Adat pertandingan ada yang menang ada yang kalah. Yang penting anak-anak gembira. Mujur cik qilah tak demam lepas sukan tu. Yelah cuaca panas dengan penat berlari lagi. Sebab tu penting bagi anak supliment. 

Minyak Ikan Terbaik
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day
Cik Qilah Sport Day, sukan pasti, sukan tahunan, tips anak sihat cerdas dan cergas, badan sihat otak cergas, Anak-anak pasti, pra sekolah
Cik Qilah Sport Day 

2 comments:

  1. meriahnya sports day cik qilah! Nasib tak demam lepas bermain bawah panas

    ReplyDelete

Powered by Blogger.