Giveaway doudou.my X cekgunorazimah

April 30, 2018

Giveaway doudou.my X cekgunorazimah

Lamanya rasa miza tak join GA ne. Tapi bila nampak enteri CN ne eh eh menarik sangat baju-baju yang ada di Doudou.my tak boleh jadi nak join jugak.

Jom lah korang mana tau kita salah seorang pemenang yang di cari tu. Syarat penyertaan pun mudah jew. 

 Giveaway doudou.my X cekgunorazimah



Khas buat pembaca cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 30 April 2018, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 14 Mei 2018 iaitu tepat jam 11.15 malam, cekgunorazimah.com bersama lamanweb doudou.my bekerjasama untuk giveaway voucher pembelian pelbagai barangan di doudou.my.


Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Giveaway doudou.my X cekgunorazimah"
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 10 orang pemenang akan dipilih untuk memenangi voucher barangan doudou.my bernilai RM30. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mei 2018.

7 comments:

  1. Menarik hadiahnya. Boleh join jugak nanti =)

    ReplyDelete
  2. nanti nak join jugak lah! Goodluck kak miza :D

    ReplyDelete
  3. k.fiezz pun joint jugak..hehe..bgi sokongan gitu...

    ReplyDelete
  4. saya pun join.gud luck yer =)

    ReplyDelete
  5. DSYS

    http://belogsegmen.blogspot.my/2018/05/giveaway-doudoumy-x-cekgunorazimah.html

    (@_-)Happy blogging

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sporting & sertai Giveaway doudou.my X cekgunorazimah. Keputusan pemenang di sini ye >>http://www.cekgunorazimah.com/2018/05/keputusan-pemenang-giveaway-doudoumy-x.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.