Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

May 17, 2018


Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Siapa yang tak suka kulit muka peloles  persis artis korea. Ok miza mengaku memang teringin untuk miliki wajah seperti itu tapi apakan daya. Banyak faktor penghalang salah satunya bab bajet. Mustahil lah ada spa yang menawarkan harga murah untuk rawatan kulit muka.Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness. Dr Medispa and Wellness
Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Tapi miza nak bagitau korang ne miza dah jumpa spa yang ada menawarkan harga murah, mampu bayar di Dr Medispa and wellness. Teruja sangat tengok iklan dorang duk lalu lalang di wall fb miza. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness.
6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
Nampak tu ada diskaun ai is tak boleh nampak diskaun
  6 Kebaikan Dermapen 


1- Menghilangkan Parut Jerawat dan Segala jenis parut dengan cepat dan berkesan hatta baru sekali rawatan Dermapen dah boleh nampak beza

2- Mengilangkan Parut Berlubang, Kedutan dan Jeragat

3-Membuang sel-sel kulit yang telah mati. Jangka hayat sel di kulit muka adalah 30 hari.

4- Menghasilkan Sel kulit baru 

5- Mencerahkan kulit

6- Memperbaiki tekstur Kulit dan Tona kulit tidak sekata



Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Yang sebenarnya miza booking slot Dermapen untuk EE yelah dah baca tentang kebaikan Dermapen dekat atas tu. Sebab miza kesian sangat tengok tekstur kulit muka EE yang berlobang-lobang asbab tak jaga makan dan sering terdedah dengan matahari demi sesuap nasi untuk miza dan anak-anak. EE ne jenis kulit berminyak jadi bila EE main hentam jew pakai pencuci muka tak pasal jerawat ziarah berjemaah di muka. 

Teruja sangat bila melangkah masuk di Dr Medispa and wellness. Di sambut mesra dengan beautision dan Doktor. Yang best miza nak bagitau dengan korang yang ada anak kecil boleh bawak jew sekali masa buat treatment di sini. Sebab Doktor Azira ne cakap Spa ne amalakan konsep mesra budak.  


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
Santai jew kan dorang ne
Macam biasa bila pergi kemana-mana spa kita kena isi detail dulu senangkan kerja Doktor untuk meneliti jenis kulit dan rawatan yang sesuai. 
6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
EE tengah isi borang. Bukan borang kawin lagi 1 tau


Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Proses pertama sebelum wajah EE di Dermapen kena cuci dengan pencuci yang disediakan oleh Dr Medispa and Wellness mengikut jenis kulit jadi jangan risau ok. Jeles pulak miza tengok muka EE dicuci dengan berus khas dari Dr Medispa and Wellness


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
syoklah tu ada orang cuci muka dia


Bila muka dah bersih proses seterusnya adalah wapkan muka untuk keluarkan bintik hitam dan bintik putih di sekitar hidung, atas dahi dan sekitar pipi. Untuk pengetahuan bila muka di wapkan pori-pori akan terbuka jadi anasir-anasir tu senanglah kita nak buang menyibuk jew bertapak di muka.


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
sure tidurlah tu sementara muka di wap


Proses ini boleh di lakukan secara manual atau menggunakan sejenis vakum special untuk menyedut keluar bintik-bintik hitam dan putih. 

6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Dah selesai buang bintik-bintik hitam dan putih EE di pakaikan topeng iron men warna hijau. Bukan mak kau hijau ne ayah kau hijau haha. Sebenarnya warna setiap topeng berbeza Doktor cakap topeng warna hijau ne untuk membunuh kuman dan untuk tona kulit sekata

6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
bapak kau hijau

Ok sekarang masa untuk Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness.
  
Proses untuk Dermapen hanya di lakukan oleh Doktor yang terlatih sahaja, Sebelum itu muka di sapu serum dari Dr Medispa and wellness dan proses Dermapen pun bermula. 
Jangan risau Dermapen ne ada skala yang boleh di laraskan ikut tahap ketahan sakit seseorang.
6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
Doktor Azira dah mula proses Dermapen
Tak pastilah sakit kew tak tengok EE maintan jew siap tidur. Maksudnya ok lah tu.
Masa yang diperlukan untuk buat Dermapen lebih kurang sejam dan selepas itu akan rasa sedikit gatal dan pedih ditempat luka.

6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness. Dr Medispa and Wellness
Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness

Tapi jangan risau sel-sel baru sedang terbentuk dan sel lama yang mati telah di buang.

Dalam tempoh sehari dua selepas rawatan Dermapen kulit muka akan mula mengelupas jangan gatal tangan pergi kopek atau garu biar jew nak lagi elok pakai mask untuk elak kotoran hinggap di pipi yang sedang luka. 

Walaupun baru sekali buat dah nampak perbezaan, kawah-kawah dah semakin kurang berlekuk, parut jerawat dan pori juga kelihtan semakin pudar. 


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness. Dr Medispa and Wellness
Nampak kulit EE semakin cerah lepas dah jalani Dermapen di Dr Medispa & Wellness

Jika korang ingin mencuba rawatan yang sama, boleh terus ke Dr Medispa & Wellness cawangan Jalan Reko Kajang. Oh ya, ada pelbagai promosi & tawaran menarik di FB page @drmedispaandwellness & IG @drmedispawellness.


6 Kebaikan Dermapen , rawat kulit tanpa laser dan bahan kima bahaya, rawatan semulajadi , beauty is pain. Dermapen membaiki tekstur Kulit Muka di Dr Medispa and wellness
Pakej harga di Dr Medispa and wellness
Sempena raya yang bakal tiba Dr Medispa and wellness ada Promosi Raya juga


Dr Medispa and wellness ada Promosi Raya


Lokasi Dr Medispa & Wellness

Dr Medispa & Wellness
No 6-1, Jalan Reko Sentral 6,
Reko Sentral, Jalan Reko
Kajang, Selangor

 0169377392/ 0137706708

No comments:

Powered by Blogger.