Kecewa Dengan Service Gdex

May 16, 2018

Kecewa Dengan Service Gdex 


Kecewa Dengan Service Gdex. Miza bukan suka untuk cerita hal-hal yang tak best dalam blog ne.Tapi bila check tracking nampak macam ne memang kecewa sangatlah. Bukan sekali hold tak hantar tapi dua kali.

Kecewa Dengan Service Gdex , servis lambat, poor service, please update service
Kecewa Dengan Service Gdex
Tanpa sebab tau-tau patah balik ke pejabat Gdex Banting. Bila miza telepon cakap pihak kami akan semak dan akan hantar itu jew skripnya. Tapi sampai hari ne pun tak hantar-hantar lagi.Kecewa Dengan Service Gdex 

Fahamlah minggu lepas cuti panjang sempena peralihan kuasa Kerajaan Baru. Tapi dah berapa hari ne pun masih lagi tak hantar ko dah kenapa Gdex.

Siapa pernah kena macam ne huhu. Kecewa Dengan Service Gdex

2 comments:

  1. paham sangat perasaan kena macam ni. ternanti2 je barang kita nak sampai kan. huhu.

    ReplyDelete
  2. penah kena...tpi masa tahu barang tu dh smpai kat warehouse dia, terus call bitau nak self collect..masa pi ke kaunter dorang, ramai pelanggan tengah komplen pasal servis dorang..barang tak dapat..ada tu macam kes miza ni..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.