Selesai kisah Duit Raya

July 05, 2018

Selesai kisah Duit Raya

Alhamdulillah, Selesai kisah Duit Raya 2018. Sakan betul beraya tahun ne walaupun ada cabaran pada awal raya ritu. Adui nantilah miza cerita. Tak pasal kena buat lagi Enteri Tragedi Raya sekadar buat kenangan di dalam blog kesayangn miza ne. Selesai kisah Duit Raya

Selesai kisah Duit Raya, simpan duit raya anak, tabung haji, duit raya, amanah dari allah, kisah duit raya, tips jimat minyak pergi tabung haji. transfer duit melalui CIMB ke tabung haji. Tabung haji Online, cara transfer duit ke tabung haji. shopping diy, peminat barag diy, diy online
Shopping di DIY. Semua ada dah lah murah
Selesai kisah Duit Raya dua anak bertuah ne siapa lagi kalau bukan cik qilah dan Afiq furqan. Amboi Kenal sangat dorang dengan duit . Pastu eksyen nak beli apa-apa cakap pakai lah duit raya adik, pakai lah duit raya kakak.

Selesai kisah Duit Raya, simpan duit raya anak, tabung haji, duit raya, amanah dari allah, kisah duit raya, tips jimat minyak pergi tabung haji. transfer duit melalui CIMB ke tabung haji. Tabung haji Online, cara transfer duit ke tabung haji.
Afiq dah teruja nak beli robot. Beli yang murah-murah jew sebab tak pandai jaga barang rosak tak sakit hati sangat.
Selesai kisah Duit Raya, simpan duit raya anak, tabung haji, duit raya, amanah dari allah, kisah duit raya, tips jimat minyak pergi tabung haji. transfer duit melalui CIMB ke tabung haji. Tabung haji Online, cara transfer duit ke tabung haji.
Cik Qilah macam biasa beli buku nota, pensel, pensel warna, pen. Padahal dekat rumah semua dah ada. Lepas ne boleh jadi koperasi lah
Duit raya anak-anak ne amanah kita sebagai ibubapa tolong jagakan kalau terpakai sila ganti balik haippp. Ok tahun ne miza dah deal dengan budak bertuah ne hanya 20 percent sahaja duit raya boleh guna untuk beli mainan atau apa sahaja yang dorang nak selebihnya simpan. 

Macam biasalah Tabung Haji sebagai pilihan untuk tempat simpan duit raya.

Selesai kisah Duit Raya, simpan duit raya anak, tabung haji, duit raya, amanah dari allah, kisah duit raya, tips jimat minyak pergi tabung haji. transfer duit melalui CIMB ke tabung haji. Tabung haji Online, cara transfer duit ke tabung haji.
Keterujaan seorang budak lelaki dengan robot

Tapi tahun ne macam bijak sikit dah tak pergi ke Tabung Haji tapi hanya buat online Transaction sangat jimat masa dan tenaga. Kalau tak bertabahlah nak cari parking nak tunggu nombor giliran lagi huhu tak rela. 

Selesai kisah Duit Raya, simpan duit raya anak, tabung haji, duit raya, amanah dari allah, kisah duit raya, tips jimat minyak pergi tabung haji. transfer duit melalui CIMB ke tabung haji. Tabung haji Online, cara transfer duit ke tabung haji.
yeah jimat minyak tak penat cari parking.

Jadi lepas ne kalau korang nampak ada orang pergi pasar atau isi minyak guna rm1 husnozonlah ye.  Miza salah seorang yang guna duit rm1 untuk segala urusan bulan ne. Gara-gara nak jimat masa dan minyak pergi simpan duit raya anak ke Tabung Haji kita pakai sistem barter.

3 comments:

  1. terbaek.. seronok tgk budak2 hepy :)

    ReplyDelete
  2. senang main transfer je skrg ni..tak yah bersesak dlm jammed...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.