Beli Scooter murah di Lazada

August 16, 2018

Beli Scooter murah di Lazada 

Betullah orang cakap kalau sekali dah beli nanti akan terjebak. Arghhh sekarang ne miza dah terjebak shopping secara online. Dulu tak suka sebab  EE rajin bawak pergi jenjalan sambil-sambil cuci mata. Jadi macam rugi pulak kalau miza shopping online. Tapi sekarang ne EE bizi mengalahkan pak menteri nak tak nak click- click jugaklah hehe Beli Scooter murah di Lazada 

Krim Ajaib
Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Budak dua ketui dengan Scooter

 Inilah puncanya Gajet Pertama hasil Berblog  buat miza terjebak dengan lazada sale. Sekali dah bukak account dekat lazada tangan ne macam gatal jew ada jew benda nak usya compare harga. Dulu tak macam ne pun. 

Siapa perlukan Vitamin C
Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Beli Scooter murah di Lazada

Rasanya miza kena uninstall lah app lazada dari henpon supaya keadaan terkawal. Ne nak merdeka nanti mesti ada lagi sale. Tak boleh tak boleh hati kena cekal kalau tak nanti hujung tahun tabung jenjalan miza kosong jew asbab gedik menyoping.

Beli Scooter murah di Lazada 

Tara inilah Beli Scooter murah di Lazada. Miza pernah pernah servey di GM klang cecah jugak rm50 tapi ritu beli di Lazada tak cecah Rm30 pun. 

Minyak Ikan Terbaik
Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Sorry ye anak-anak hari kerja kita main depan rumah jew

Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Beli Scooter murah di Lazada

Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Beli Scooter murah di Lazada

Jadilah buat riadah petang-petang dengan budak dua ketui ne. keluar jugak peluh berkejaran dengan dorang. 
 
Beli Scooter murah di Lazada , lazada sale, shopping di lazada, scooter kanak-kanak, tips elak anak demam
Beli Scooter murah di Lazada




4 comments:

  1. aritu beli scooter ni tuk anak buah. tak sampai rm30 juga. Tapi beli kat shopee hehe

    ReplyDelete
  2. wahh seronok anak2 dapat scooter ni kan..mesti tiap2 hari nak naik kan..

    ReplyDelete
  3. This is great news for scooter buyers as they can now invest in buying a fast electric scooter where they would have previously had to go with a gas scooter. escooter

    ReplyDelete
  4. seronok lah kan budak-budak dpt scooter. Mak budak mulakan dok tengok poket selalu...hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.