3 Bahan Popiah Cheese Viral

September 12, 2018

3 Bahan mudah Popiah Cheese Viral

Mereput lama-lama cuti tak kemana-mana. Makanya terciptalah 3 Bahan Popiah Cheese Viral  Sebenarnya dah lama nak buat tapi M tu besar sangat tu yang asyik tertangguh aje. Semalam sempat pun buat 3 Bahan Popiah Cheese Viral.

Serius jimat betul bila buat sendiri berbanding beli. Hehe ne status orang kedekut


Biskut 3 Bahan
Popiah Cheese Viral   resepi popia cheese resepi popia cheese paprika resepi popia cheese pedas rangup resepi popia cheese ayam resepi popia cheese cendawan cara buat popia cheese rangup cara buat serbuk cheese serbuk cheese popia popia cheese powder 3 Bahan Popiah Cheese Viral
3 Bahan Popiah Cheese Viral

3 Bahan Popiah Cheese Viral 

Kulit Popiah
Serbuk Cheese
Serbuk Cili  
Gula 


Resepi Apam Sukatan Cawan
Popiah Cheese Viral   resepi popia cheese resepi popia cheese paprika resepi popia cheese pedas rangup resepi popia cheese ayam resepi popia cheese cendawan cara buat popia cheese rangup cara buat serbuk cheese serbuk cheese popia popia cheese powder 3 Bahan Popiah Cheese Viral
3 Bahan Popiah Cheese Viral


Cara Masak 3 Bahan Popiah Cheese Viral

1- Gunting popiah ikut saiz dan bentuk yang korang suka.
2-Goreng dan sejukan
3- Blend serbuk cheese dan serbuk cili bersama gula ( ikut tekak masing-masing jika suka pedas boleh tambah banyak sikit serbuk cili )
4- Gaulkan kulit popiah yang telah di sejukan bersama serbuk cheese yang telah di blend.
5- Siap untuk di makan


Nak buat macam banyak step sekali makan settle tau-tau dah habis sebalang. Ok nak repeat lagi sebab serbuk cheese tu ada banyak lebih lagi. Rasanya kalau miza nak open oder ada yang nak kew?



2 comments:

  1. layan movie sambil makan ni confirmmmm boleh habis sebalang xD

    ReplyDelete

Powered by Blogger.