Ada apa pada 11.11

November 11, 2018

Ada apa pada 11.11

11.11, Ada apa pada 11.11. Rasanya semua dah tahu tarikh 11.11 ada jualan secara besar-besaran. Hah shaklee pun ada tawaran menarik pada tarikh 11.11. Jom check it out

Ada apa pada 11.11 ne hah ada 3 promo yang menarik sepanjang bulan november. 

1- Minyak Ikan Terbaik  Promo Terbaikkkkkkk


Minyak ikan yang di suling secara 3 peringkat untuk lebih ketulenan dan keselamatan dari logam berat. 
Tawaran menarik yang di tawarkan adalah Beli 6 Percuma 1 atau  Beli 2 Diskaun 5%!! 

Minyak Ikan Terbaik 
Shaklee Baby  omega guard, minyak ikan terbaik, skincare organic, skincare berasaskan tumbuhan, youth shaklee promosi november 2018 Promo Terbaikkkkkkk  promo terbaik  11.11  eleven eleven jualan terbesar 11.11 Ada apa pada 11.11

2- Youth Skin Care Promo Terbaikkkkkkk


Ok untuk item yang kedua promo terbaikkkkk kali ini pulak ialah Youth Skin Care. Satu set ni boleh tahan 7-8 bulan sangat-sangat berbaloi. Orang kata alah membeli memang memakai hah gittew. Dapat FREEE!!! travel bag kuning yang menawan tu. 

detail boleh baca dekat sini : 
Jatuh Cinta dengan Youth
Bye Mata Panda  
Cabaran Wanita  

Shaklee Baby  omega guard, minyak ikan terbaik, skincare organic, skincare berasaskan tumbuhan, youth shaklee promosi november 2018 Promo Terbaikkkkkkk  promo terbaik  11.11  eleven eleven jualan terbesar 11.11 Ada apa pada 11.11


3- Shaklee Baby Promo Terbaikkkkkkk

item yang ketiga ne pula sangat sesuai untuk korang yang bakal jadi mak ayah, mak ayah sedara ke. Nak bagi hadiah untuk kenalan atau nak bagi hadiah buat anak sendiri pun boleh. Jom dapatkan baby shaklee. produk 100% organik tau.

 Pediatrician tested!. Sekarang dah boleh beli loose item dan dapat diskaun lagi 30%. 
kalau korang beli semua ketiga-tiga item ne dapat FREEE!! towel yang super selesa dan beg yang comei tu.


Shaklee Baby  omega guard, minyak ikan terbaik, skincare organic, skincare berasaskan tumbuhan, youth shaklee promosi november 2018 Promo Terbaikkkkkkk  promo terbaik  11.11  eleven eleven jualan terbesar 11.11 Ada apa pada 11.11




Jangan lepaskan peluang jika korang nak dapatkan semua di atas dengan Harga super jimat hubungi miza

Wassup : 017-3687028 
  Email : mizzmia27@gmail.com
  FaceBook : Miza Talib 
  Instagram : Miza_Talib

No comments:

Powered by Blogger.