Misi Mencari Calpis Lychee

December 04, 2018

Misi Mencari Calpis Lychee


Misi Mencari Calpis Lychee. scroll IG (Instagram) ramainya join #calpislycheebattle ish tak leh jadi ne sambil minum calpis pun boleh menang RM1000.


Misi Mencari Calpis Lychee calpislycheebattle calpis lychee malaysia where to buy calpis in singapore calpis probiotic calpis health benefits calpis vs yakult calpis malaysia calpis concentrate calpis logo

Gigih merata cari Calpis Lychee rupanya banyak tempat takde lagi sebab ne perisa baru, adeh camne nak join battle ne ada peluang ke tak ne nak menang seribu tu hehe.

Yelah tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu. 

Misi Mencari Calpis Lychee calpislycheebattle calpis lychee malaysia where to buy calpis in singapore calpis probiotic calpis health benefits calpis vs yakult calpis malaysia calpis concentrate calpis logo

Misi Mencari Calpis Lychee .Yeah EE dapat jugak beli Calpis Lychee ne di Shell, nasib baik ada apa lagi terus grab 2 satu untuk Cik Qilah satu lagi untuk Afiq Furqan.

Misi Mencari Calpis Lychee calpislycheebattle calpis lychee malaysia where to buy calpis in singapore calpis probiotic calpis health benefits calpis vs yakult calpis malaysia calpis concentrate calpis logo
Misi Mencari Calpis Lychee


Misi Mencari Calpis Lychee 

Alang-alang minum jom kita join #calpislycheebattle 
Korang follow step-step di bawah ne tau, 

Step 1: Beli satu botol Calpis Lychee and Download TikTok
Step 2: Pilih artis yang you nak nak duet bersama (pilih diantara 4 ni je tauuu)

Hafidz: http://vt.tiktok.com/GADHV/
Emma: http://vt.tiktok.com/stgXV/
Mia: http://vt.tiktok.com/GfAqV/
Adira: http://vt.tiktok.com/Gxhv2/

Step 3: Lepas click link, korang akan nampak post artis yang you pilih. Untuk buat duet, tekan butang share and click "Duet"
Step 4: Record video, and kalau nak letak effect ke, filter ke apa ke pun boleh. Bila dah siap, tekan next
Step 5: IMPORTANT TO NOTE!:

1 - Kena siapkan caption dulu (so ingat masukkan hashtag #calpislycheebattle #calpis #Lychee[name KOL pilihan anda]), sebab TikTok tak bagi edit caption lepas post, copy & paste
2 - Make sure butang save tu dah tekan (kalau dah merah maksudnya dah turn on)
3 - Then post (kena post dulu, baru video tu save dalam phone) ke tiktok, lepas tu share Instagram 

 Sebelum tu Baca sini untuk TERMA & SYARAT 

Jom #calpislycheebattle. Jangan lupa tekan link ne

 https://www.instagram.com/p/Bqma07nFGv5/

4 comments:

Powered by Blogger.