Wallpaper Murah di DIY

December 18, 2018

Wallpaper Murah di DIY


Pejam celik pejam celik kurang dua minggu kita bakal masuk ke Tahun 2019 InsyAllah. Semoga dengan kehadiran tahun baru rezeki kita sentiasa di berkati dan mendapat berkat untuk usia yang semakin meningkat di samping di beri kesihatan yang baik. Selalu asal tahun baru jew semua pakat update Azam tahun baru kan..kan. Kali ne selain Azam tahun baru miza nak bilik pun berwajah baru dengan Wallpaper Murah di DIY

Musim hujan nak pergi mana-mana pun agak terbatas, jadi kitaorang anak beranak pilih untuk pasang bata sahaja pada cuti hujung tahun ne. Eh bukan susah pun nak pasang bata ne, hujan pun tak menghalang 

wallppaper cantik, wallpaper murah, diy hias rumah, idea kemas bilik diy rak buku, deko, home deko, rumah ku syurgaku, aktiviti cuti sekolah, beli wallpaper murah di DIY wallpaper batu bata
Wallpaper Murah di DIY

Wallpaper Murah di DIY

Tapi yang paling penting kena beli dulu bata ne. Ala bukan batu bata betul pun cuma wallpaper corak batu-bata di DIY. Senang sangat wall paper ne dah siap ada gam cuma kena ukur betul-betul sebelum di gunting dan tampal pada dinding. Barulah nampak macam real walaupun hanya menggunakan wallpaper murah.

wallppaper cantik, wallpaper murah, diy hias rumah, idea kemas bilik diy rak buku, deko, home deko, rumah ku syurgaku, aktiviti cuti sekolah, beli wallpaper murah di DIY wallpaper batu bata
Wallpaper Murah di DIY
Apa yang best bila guna wallpaper ne rumah tak kotor dan tak perlu nak bersesak nafas bau cat untuk dapatkan dinding yang cantik. Bagi miza lebih jimat masa dan tenaga guna wallpaper berbanding cat. Ikut kata hati masing-masing tak salah pun kalau nak cat semuanya terpulang kepada diri sendri. Wallpaper Murah di DIY

6 comments:

  1. Cantik wallpapernya.. Semalam pun Sha ke DIY.. emmang rambang mata dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. mmg cantik bentuk bata ni mama penah tgk kawan mama pun guna ni juga. nampak klasik

    ReplyDelete
  3. cantiknyer,..nak cari wallpaper jgk tp x pegi12 lg..

    btw, jemput singgah blog kite yer sis.. :)

    ReplyDelete
  4. nampak lawa! nak cari jugak la klu ada yg sesuai utk reading corner kat umah

    Btw, jemput datang join segmen bloglist Myra yang pertama! :D

    Myra | The Grey Lines Between Segment | Blog List For the First Half of 2019

    ReplyDelete

Powered by Blogger.