Hari Pertama Persekolahan 2019

January 07, 2019

Hari Pertama Persekolahan 2019 

Genap dah seminggu kita berada pada tahun 2019. Tepat 7/1/2019 Hari Pertama Persekolahan 2019 buat cik qilah dan afiq furqan.

Takpe lewat sikit dari orang lain tak jenuh mama dan ayah nak apply cuti. No drama air mata.
Hari Pertama Persekolahan 2019  sesi persekoahan 2019 tadika pasti pasti alam megah
Hari Pertama Persekolahan 2019


Hari Pertama Persekolahan 2019  sesi persekoahan 2019 tadika pasti pasti alam megah
Hari Pertama Persekolahan 2019


Alhamdulillah elok jew bagun pagi mandi bersiap pergi seklah. Harap-harap berkekalan sampai habis sekolah ye anak-anak.


Hari Pertama Persekolahan 2019  sesi persekoahan 2019 tadika pasti pasti alam megah
Hari Pertama Persekolahan 2019
Yang tak bestnya mama tak dapat hantar cik qilah dan afiq furqan ke sekolah sebab EE cakap nanti afiq sure banjir. Ok fine balik nnati mama amik korang ye. saja je ayah tu dengki kan bazir je cuti mama tapi tak dapat hantar anak. huhu


Hari Pertama Persekolahan 2019  sesi persekoahan 2019 tadika pasti pasti alam megah
Hari Pertama Persekolahan 2019
Nasib baik ustazah ada share gambar gelagat anak-anak dalam group tapi jenuh nak mencari anak sendiri. Semua baju sama berpinar mata

1 comment:

Powered by Blogger.