Teman Mr Ragaman Shopping

March 12, 2019

Teman Mr Ragaman Shopping

Pernah dengar lagu Mr Ragaman dari Faizal Tahir mesti semua pun tahu kisah di dalam lagu tersebut di tujukan pada kaum isteri a.k.a golongan wanita. Tapi untuk miza terbalik pulak kisahnya. Lain orang lain ragamnya Teman Mr Ragaman Shopping
  
Ramai Orang Tak Sedar 
Mama Lama Lagi kew
Teman Mr Ragaman Shopping  orang lelaki shopping, ragam orang lelaki membeli belah siapa lagi over lelaki atau perempuan semasa membeli belah siapa lebih cerewet bila bershoping defacto, kedai baru di ioi mall puchong sale aeon mall puchong sale ioi aeon mall puchong
Pantang nampak cermin siapa perangai macam ne. Maklumlah tak bawak anak bahagia tak perlu berkejaran - Teman Mr Ragaman Shopping

Kisahnya ahad lepas balik dari kenduri anak-anak beralih angin nak naik kereta dengan mak ngah ( kakak EE a.k.a kakak ipar miza ) tak nak naik dengan miza dan EE. Ok fine terima kasih anak-anak bagi mama dan ayah detim. Tapi sebelum tu sempat miza balik rumah tukar baju sebab baju pergi kenduri dah terkena minyak ayam masak merah comot betul selalu marah anak sekali kena batang hidung sendiri baru merasa. huhu

Shopping Di Decathlon
Atasi Stress
Teman Mr Ragaman Shopping  orang lelaki shopping, ragam orang lelaki membeli belah siapa lagi over lelaki atau perempuan semasa membeli belah siapa lebih cerewet bila bershoping defacto, kedai baru di ioi mall puchong sale aeon mall puchong sale ioi aeon mall puchong
Nampak cermin lagi posing lah sementara EE menerai Jaket yang tak di beli tu - Teman Mr Ragaman Shopping

Tak pergi jauh-jauh pun singgah IOI Mall Puchong je nak tengok wayang sekali tengok lewat pulak nanti balik terus cancel plan tengok wayang pergi seret kaki ukur keluasan mall ne tanpa perlu berkejaran macam selalu. Yelah pergi berdua beza bila pergi dengan anak-anak. Yang mengalami akan faham kan kan..
Teman Mr Ragaman Shopping  orang lelaki shopping, ragam orang lelaki membeli belah siapa lagi over lelaki atau perempuan semasa membeli belah siapa lebih cerewet bila bershoping defacto, kedai baru di ioi mall puchong sale aeon mall puchong sale ioi aeon mall puchong
time ne tak mampu nak tahan gelak, Boleh pulak ada orang pakai baju sama dengan EE pun sama-sama nak cari jaket. - Teman Mr Ragaman Shopping

Banyak jugak sale tapi tak sempat nak amik gambar dan barang-barang yang sale tu tak menarik perhatian. Sampailah satu kedai baru ne EE teruja sebab ada sale banyak kebetulan memang EE tengah cari Jaket. 
Teman Mr Ragaman Shopping  orang lelaki shopping, ragam orang lelaki membeli belah siapa lagi over lelaki atau perempuan semasa membeli belah siapa lebih cerewet bila bershoping defacto, kedai baru di ioi mall puchong sale aeon mall puchong sale ioi aeon mall puchong
Punya lama pilih jaket akhirnya kasut ini yang berjaya mencuri hati EE - Teman Mr Ragaman Shopping

Selalu orang cakap orang perempuan ne pantang nampak sale tapi miza dan EE kitaorang terbalik hahha. Masalah hormon kot kitaorang ne. Kekonon masuk nak beli jaket dah terai bagai sekali belek-belek kasut terus terbeli hurmmm jaket letak balik tak bekenan katanya.


1 comment:

  1. sapa kata orang lelaki tak suka shopping..EE salah sorangnya..haha..Best dapat somi rajin shopping...boleh joint sekali..haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.