10 ciri Terbaik Orlando20 Kids Daypack

April 18, 2019


Berkhemah sama si nopal?  eh tak leh tak leh nanti orang marah. Ok miza mintak maaf.  Tak mau cerita pasal si nopal tapi kita cerita pasal Coala. EH ne bukan beruang coala dekat Australia tu jauh benar nak paki passport bagai.  

10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack

Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018

Kalau korang perasan kebanyakan backpack yang ada di pasaran boleh kata untuk golongan dewasa sahaja. Macam miza ne nak berkhemah ke nak buat sebarang aktivi luar memang menduga kesabaran sikit terutamanya dalam bab nak packing barang-barang budak dua ketui ne ala siapa lagi cik qilah dan afiq furqan. Dah macam kembar dorang ne kalau angina baik tapi bila angin tak baik rebut taufan melanda. Hal-hal yang macam ne buat miza selalu melambat-lambatkan aktiviti berkemas. Solutionnya miza dah dapat cari COALA.

Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018


Bahagia betul bila dah jumpa jalan keluar dari masalah yang selalu buat miza dalam dilemma.

Backpack Orlando 2.0 Coala dengan dua warna yang berbeza dan pelbagai kelebihan yang di sediakan yang paling best backpack ini sangat ringan angkat satu jari pun boleh tapi sebelum korang masukan segala mak nenek barang dalam ne lah. 
Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018


10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack


     1- Diperbuat daripada bahan fabrik Oxford Nylon 100%  yang kalis air

     2- Bersaiz kecil tetapi berkapasiti besar

     3- Tahan calar

     4- Topi hujan tersembunyi yang unik

     5- Keselamatan resin zip

     6- Panel belakang yang empuk dan sangat selesa untuk kegunaan yang berpanjangan

     7- Tali bahu dan stap pinggang yang boleh laras

     8- Ruang Simpan Kasut

     9- Ruang penyimpanan dan poket yang berguna

    10- Pantul cahaya boleh di lihat dari jauh

        Saiz: 48cm x 25cm x 20cm





Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack
Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
 panel belakang yang empuk untuk membawa keselesaan



Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
Diperbuat daripada bahan fabrik Oxford Nylon 100%  yang kalis air
Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
Tahan Calar dari Fabrik yang berkualiti tinggi
Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
 Tali bahu boleh laras dan Stap pinggang untuk lebih keselesaan
Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack bag pack beg aktiviti lasak beg aktiviti luar beg ringan untuk anak-anak beg pelbagai fungsi Senang nak beriadah dengan Orlando20 Kids Daypack 10 Ciri Istimewa Orlando20 Kids Daypack untuk kanak-kanak 10 ciri Terbaik  Orlando20 Kids Daypack disckaun 20% jansport kids backpack best backpacks for kindergarten 2018 best preschool backpacks 2018 best backpacks for kindergarten 2017 pottery barn kids backpack backpacks for girls best kid backpack 2017 best kids backpacks 2018
 Ruang Simpanan Kasut

     Saiz: 48cm x 25cm x 20cm



Berminat dengan Orlando20 Kids Daypack, korang boleh terjah link di bawah untuk lebih detail, Jangan lupa untuk guna code  MizaOrlando20 untuk lebih penjimatan  20%



4 comments:

  1. anak2 abe kie tu suka bebenor gi camping. nanti nak belikan satu kat dia...

    ReplyDelete
  2. Ni kalau tunjuk dekat Syafi mesti dia nak. Lagi2 saiz sesuai dengan dia kan.

    ReplyDelete
  3. comel jer model2 tu..bagpack tu menarik utk anak2 yg pasti sibuk nak guna utk sendiri..ehhe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.