Lunch 3 Budak Gemuk di Rock Cafe

August 06, 2019

Lunch 3 Budak Gemuk di Rock Cafe


Lunch 3 Budak Gemok Di Rock Café Sunway.  Hujung minggu biasanya miza memang suka cari alasan untu tutup dapur. Sekali sekala nak mengada-ngada boleh jew tapi kena tengok poket jugak kena masa nak mengada bukan musim poket lebat sorry jangan harap EE nak layan. Jadinya awal-awal bulan ini adalah masa yang terbaik hahhaa.

Kena sangat gaya keluar dari Sunway Pyramid dah pukul 2 apa lagi terus singgah Lunch 3 Budak Gemok Di Rock Café Sunway sebelum balik rumah.
 

3 budak gemok rock cafe  3 budak gemok setapak  3 budak gemok seksyen 7  3 budak gemok shah alam  tiga budak gemok menu  3 budak gemok wangsa maju  3 budak gemok price Lunch 3 Budak gemuk  3 budak gemok bangsar south nasi ayam cili gesek ayam kicap sambal power
Lunch 3 Budak Gemuk di Rock Cafe

Makan 4 orang oder 3 set 2 ada sambal 1 lagi takde. Miza dengan cik qilah kongsi sebab tank perut kitaorang tak besar.  Alhamdulillah kenyang banyak jugak ayam masak kicap yang dorang letak dalam satu set tu. Boleh lah ada timun 2 keping ayam masak kicap selambak dengan sambal pedas menyegat treadmark 3 Budak gemok.



3 budak gemok rock cafe  3 budak gemok setapak  3 budak gemok seksyen 7  3 budak gemok shah alam  tiga budak gemok menu  3 budak gemok wangsa maju  3 budak gemok price Lunch 3 Budak gemuk  3 budak gemok bangsar south nasi ayam cili gesek ayam kicap sambal power
Lunch 3 Budak Gemuk di Rock Cafe

Settle kenyang perut, Alhamdulillah nanti kalau malas nak masak lagi boleh datang sini. Sedap dan puas hati.
3 budak gemok rock cafe  3 budak gemok setapak  3 budak gemok seksyen 7  3 budak gemok shah alam  tiga budak gemok menu  3 budak gemok wangsa maju  3 budak gemok price Lunch 3 Budak gemuk  3 budak gemok bangsar south nasi ayam cili gesek ayam kicap sambal power
Minum dulu sementara tunggu EE beratoq beli nasi.

3 comments:

  1. Last week pergi kena q. Sudahnya makan nasi lemak kat sebelah tu je.

    ReplyDelete
  2. Pernah makan...giler punya pedas kan...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.