Gelas Besar Done

November 09, 2019

Gelas Besar Done

Hamboi... Bukan main lagi done konon. Hahaha bagilah #kedaimama off di hari cuti. Isnin sampai jumaat setia berbakti demi memenuhi selera budak dua ketui dan EE. Gelas Besar Done

Bertahun miza tinggal di shah alam tak pernah tahu akan kewujudan Gerai Gelas Besar yang terletak di Seksyen 24. Lokasinya senang sangat nak cari bertentangan dengan surau Seksyen 24. Nak senang kalau dah sampai Ole-Ole tu lampu Isyarat sebelum bulatan amik kiri terus jew sampai selekoh kiri belok dah sampai.

gerai gelas besar menu  gerai gelas besar subang bestari  gelas besar seksyen 24 menu  restoran ikan bakar gelas besar shah alam selangor  gelas besar melaka  restoran gelas besar gombak  air gelas besar  gelas besar kota damansara kedaimama makan luar
Gelas Besar Done

Hah sebenarnya kitaorang terkandas sebab hujan balik dari Decathlon cari kasut sukan miza ( nanti miza cerita ye ). Laju je miza bagi usul dekat EE ajak makan di Gerai Gelas Besar. Tak tahan miza si CN yang jauh di Jenjarom pun dah sampai tak abis-abis promo murah dan sedap. 

Kita cubalah dah alang-alang dekat luar kalau sedap boleh repeat kalau tak hehehe.

Di sebabkan hari hujan semua yang datang mencari kawasan yang berbumbung tempat jadi sempit sebab orang ramai masa tu. Nak oder macam-macam pun dah tak semangat miza just oder nasi Goreng Chiken Chop dua sebab tanya adik yang amik oder tu dia cakap kalau oder menu lain kena tunggu lama sikit sebab ramai orang. Hurmmm memang idok leh nak menunggu dengan orang ramai dengan hujan lagi
gerai gelas besar menu  gerai gelas besar subang bestari  gelas besar seksyen 24 menu  restoran ikan bakar gelas besar shah alam selangor  gelas besar melaka  restoran gelas besar gombak  air gelas besar  gelas besar kota damansara kedaimama makan luar
Gelas Besar Done

Jadilah buat alas perut tak lapar nak tidur.  

Next time nak datang lagi sebab kena dengan tekak miza, budak dua ketui ne pun cakap ok.  Harap hari tak hujanlah masa miza pergi lagi nanti

1 comment:

Powered by Blogger.