Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport

November 07, 2019

Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport 

Alhamdulillah selamat sudah semalam mengantar 15 orang ahli keluarga Keturuan Wak Jazman ke Airport. Rezeki Atok dan Nenek buat kali kedua dapat pergi mengerjakan Umrah kali in dengan anak-anak dan cucu serta adik beradiknya.


Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport  hantar mak abah pergi umrah ibadah umrah umrah mabrur keturunan silaturahim  tetamu allah rukun islam borang cuti tanpa rekod mengerjakan umrah  borang cuti umrah  pekeliling cuti umrah 2019  cuti mengerjakan umrah  borang cuti umrah kpm  borang cuti umrah guru  borang cuti umrah penjawat awam  borang cuti umrah jpa
Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport- Semoga mendapat Umrah Yang Mabrur dan di permudahkan segala urusan di Tanah Suci.

Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport  hantar mak abah pergi umrah ibadah umrah umrah mabrur keturunan silaturahim  tetamu allah rukun islam borang cuti tanpa rekod mengerjakan umrah  borang cuti umrah  pekeliling cuti umrah 2019  cuti mengerjakan umrah  borang cuti umrah kpm  borang cuti umrah guru  borang cuti umrah penjawat awam  borang cuti umrah jpa
Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport

Kalau dah yang pergi Umrah tu 15 orang korang boleh banyanglah yang mengantarnya mesti berganda-ganda. Family side EE ne kira big family. 1 Keluarga tu paling sikit anaknya dua orang macam miza hehe, paling ramai 4 atau 5 orang jadinya bila Atok dan Nenek nak pergi Umrah semualah ikut mengantor.


Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport  hantar mak abah pergi umrah ibadah umrah umrah mabrur keturunan silaturahim  tetamu allah rukun islam borang cuti tanpa rekod mengerjakan umrah  borang cuti umrah  pekeliling cuti umrah 2019  cuti mengerjakan umrah  borang cuti umrah kpm  borang cuti umrah guru  borang cuti umrah penjawat awam  borang cuti umrah jpa
Memula kitaorang bertiga je yang mula duduk dah penat berdiri tup tup

Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport  hantar mak abah pergi umrah ibadah umrah umrah mabrur keturunan silaturahim  tetamu allah rukun islam borang cuti tanpa rekod mengerjakan umrah  borang cuti umrah  pekeliling cuti umrah 2019  cuti mengerjakan umrah  borang cuti umrah kpm  borang cuti umrah guru  borang cuti umrah penjawat awam  borang cuti umrah jpa
Eh makin membiak pulak reramai duduk temankan Atok atas kerusi roda tu hehe

Dah macam hari raya pulak reramai gigih nak tunggu semua sampai naik flight, hah mendapatlah kome bukan rumah boleh duduk-duduk atau baring-baring atas lantai tu jugak tempat terbaik kitaorang duduk berjemaah.


Meriah Keturunan Wak Jazman di Airport  hantar mak abah pergi umrah ibadah umrah umrah mabrur keturunan silaturahim  tetamu allah rukun islam borang cuti tanpa rekod mengerjakan umrah  borang cuti umrah  pekeliling cuti umrah 2019  cuti mengerjakan umrah  borang cuti umrah kpm  borang cuti umrah guru  borang cuti umrah penjawat awam  borang cuti umrah jpa
Family foto sekeping tak kita kat mana buat kenangan
ok dah settle semua dah masuk balai berlepas, ajomm lah kita balik. Tu budak depan tu esok ada Ujian Setara Pasti Kawasan. Semoga cik qilah tak tidur masa menjawab ujian tu hendaknya. Semoga mendapat berkat hantar Atok Nenek, Pak Long Mak long Sekeluarga Pak Ngah dan Mak Ngah sekeluarga next time miza sekeluarga pulak dapat menjejakan kaki ke Rumah Allah mengerjakan Umrah dan Haji pulak InsyAllah aminnnnn

1 comment:

Powered by Blogger.