Subway version #Kedaimama

January 21, 2020

Subway version #Kedaimama


Hah dah lama tak berceloteh dalam blog kesayangan ne bila dapat idea jew laju menaip tak kisahlah perihal dunia ke perihal peribadi ke. Sebab yang utama blog ne miza jadikan sebagai diary online, Pastu mood dah terbang tak pulang jenuh wei nak cari rentak balik untuk rajin menaip ne. Subway version #kedaimama

Subway version #Kedaimama subway malaysia  subway promotion  subway of the day  subway menu  subway deals  subway near me  subway breakfast malaysia  subway bread roti subway untuk diet  roti subway yang paling sedap  resepi roti subway  sayur subway  roti subway yang lembut  subway apa sedap  inti subway yang sedap  subway menu malaysia
Subway version #Kedaimama
Atas faktor anak masuk darjah satu makanya akan banyaklah cerita berkaitan makananlah agaknya kita tengok hehe.

Miza perasan satu perkara sejak #cikqilah naik darjah satu dan bersekolah dua sesi selera makan dia amat memberangsangkan. Kalau tak sebab miza tipu cakap nak bawak naik kapal terbang kena beli tiket sendiri mau habis duit belanja yang di bekalkan. EE marah cakap tak baik tipu anak tapi tak pe miza bukan tipu pun memang ada cita-cita nak bawak budak dua ketui tu naik kapal terbang cuma bila dan kemana belum nampak bayang lagi. Jadinya hah kumpullah duit belanja sampai tabung penuh jangan nak bazir sangat bukan dekat rumah tak makan dan di beri bekal.

Eh panjangnya miza melalut, sebenarnya nak share Subway version #kedaimama. Kalau korang yang selalu tengok igstory miza korang boleh perasan sebulan bape kali lah miza menapau dekat subway nak buat camne dah kena dengan tekak budak dua ne kang beli benda lain tak kena selera deme tak habis membazir jew.

 
Resepi Kerepek Ngaku
Resepi Masak Lemak Cili Padi
Subway version #Kedaimama subway malaysia  subway promotion  subway of the day  subway menu  subway deals  subway near me  subway breakfast malaysia  subway bread roti subway untuk diet  roti subway yang paling sedap  resepi roti subway  sayur subway  roti subway yang lembut  subway apa sedap  inti subway yang sedap  subway menu malaysia
Subway version #Kedaimama
  Walaupun pakai bun burger deme dua tu tetap panggil subway. Suka hati kome lah janji makan habis tak membazir. Subway version #Kedaimama

3 comments:

  1. sedapnya banyak sayuq, saya suka ^_^

    ReplyDelete
  2. nice post, keep up with this interesting work. It really is good to know that this topic is being covered also on this web site so cheers for taking time to discuss this! master guardian elite

    ReplyDelete
  3. An interesting dialogue is price comment. I feel that it is best to write more on this matter, it may not be a taboo topic however usually individuals are not enough to talk on such topics. To the next. Cheers. genuine and guaranteed rust accounts

    ReplyDelete

Powered by Blogger.