Raya 2020

June 01, 2020

Raya 2020

Rasanya masih belum terlambat lagi untuk miza ucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri kepada semua yang sudi singgah blog miza ini. 

Selamat hari raya dari Miza Sekeluarga

selama mana lamanya kita dalam tempoh perintah kawalan pergerakan, selama itu lah jejari ne pun sama PKP nak menaip. Lama duk umah macam-macam hal di buatnya langsung tak sempat nak jengah blog. Kesian kat blog ne.
Alang-alang 1 Jun bulan terakhir fasa pertama pertengahan tahun 2020 bakal berlalu pergi, baru nak gigihkan diri.

Raya pertama miza di rumah mertua. Miza memang tinggal sekali dengan mertua. Jadi EE tak ada istilah kemurungan raya musim PKP. duapulohempatjam dia boleh berkepit dengan mak ayah dia huhu jeles sangat.

Empat beradik dari 6 orang adik beradik EE yang ada pada hari raya pertama ritu. 

Ye dalam gambar ne dah lebih 20orang nak buat camne kalau dah jenis keluarga besar. Cucu saja dah 21 orang kalau berkumpul semua. Murah rezeki kan.

Takpe jangan risau kitaorang masih jaga jarak cuma time bergambar jew semua pakat rapat hehe

Selamat hari Raya AidilFitri 2020

Selesai beraya dengan adik beradik EE Petang tu miza sempat lagi kejab pergi rumah mak Teh. Dapat lah jumpa sedara side miza sekejab. Gila rindu takleh cakap bulan puasa langsung tak dapat jumpa. Dulu ada jugak berbuka ramai-ramai asbab PKP saya yang menurut perintah hehe
Selamat hari Raya AidilFitri 2020
 Semoga wabak ini segera berakhir. Memang pengalaman yang sangat istimewa sambut raya tahun ini. 

Masih musim raya kan jadinya miza nak ucapkan sekali lagi Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir dan Batin. Jika miza ada buat salah yang sengaja atau tanpa sengaja mohon maaf semoga kita tiada akaun dosa kelak insyAllah 

3 comments:

Powered by Blogger.