Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga

November 07, 2018

Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga

Cuti panjang tak kemana-mana. Ok ok jangan sedih bukan korang jew miza pun sama sebabnya cuti tahun dah habis huhu. Hanya mampu tengok orang check in sana sini ai is redha. Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga 


pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga


pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga


Walaupun cuti tahun dah habis tapi keluarga tetap nombor 1. Cara paling mudah untuk raikan ahli keluarga adalah dengan makan-makan. Pilihan miza tentulah Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga. Nak masak penat kot hari cuti, sekali sekala bagilah dapur tutup sekejab alasan sangatkan.

 
pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
ye ye mama masak. Tunggu kejab |  Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga

Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga  

Miza tak pergi sendiri tau, miza bawa BFF merangkap kakak miza iaitu CN Dinner di Pak John Steamboat. Makan ramai-ramai lagi meriah. Sebab utama yang miza suka dengan Pak John Steamboat ne sebab ada lebih 160 pilihan makanan yang di sediakan untuk BBQ dan Steamboat.

 
pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga


Ada 2 pilihan tempat nak makan di dalam atau di luar premis dua-dua selesa, dah bawa anak-anak tentulah miza pilih makan di dalam premis lagi selamat dan tenang nak capai makanan pun dekat hehe. 

Sebelum bersteamboat korang boleh request nak yang mana di sini terdapat 6 pilihan soup yang di sediakan.Sudah semestianya pilihan miza adalah tomyam. Serius sedap sangat siap bertambah-tambah, manakala untuk anak-anak pula sudah semestinya chiken soup sebagai pilihan sedap dan tak pedas makan dengan nasi korang siap berhirup.



pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Aneka pilihan soup yang di sediakan


Rambang mata bila makan di sini ada banyak pilihan untuk BBQ dan Steamboat. Sementara nak tunggu steamboat masak boleh alas perut dengan makanan bergoreng yang pelbagai telah di sediakan 
pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Aneka pilihan steamboat dan BBq

Pencuci mulut pun banyak ada waffer,kek, buah-buahan, bubur, jagung rebus, ais kacang dan ais cream. Anak-anak miza dengan kezen dorang tu berapa kali ulang alik ke tempat ais cream pun tak taulah. 
pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Aneka pencuci mulut
Ada Dim Sum dan daging itik yang di sediakan di kauter khas berdekatan dengan kauter ais kacang dan waffer. Jangan risau tak perlu bayar boleh request jew sebab dah termasuk dalam pakej

pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Kaunter khas untuk untuk oder Dim Sum dan daging premium
Pilihan air sejuk dan air panas, air kosong pun ada tekan jew 

pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Aneka pilihan air sejuk dan panas

Serius puas hati dapat dinner di Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga. Makanan yang di sediakan semua segar-segar
Bersesuaian dengan tagline “We Only Serve Quality & Fresh” 


pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Muka bahagia dapat makan waffer panas-panas

pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Kiri kanan makanan dengan si Afiq ne


Pak John Steamboat
Lot GE-11, Ground Floor, 
IOI City Mall Putrajaya
Putrajaya
03-8957 1128

Senarai Harga  Pak John Steamboat


pak john steamboat ioi pak john steamboat outlet pak john steamboat price 2018 pak john steamboat review pak john steamboat location pak john steamboat menu pak john steamboat ioi putrajaya pak john steamboat ioi price Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall Pak John Steamboat Dinner bersama Keluarga Senarai harga steamboat pak john
Senarai Harga  Pak John Steamboat

5 comments:

  1. tk pernh try lg mkn kt sini..meriah byk pilihan soup tu

    ReplyDelete
  2. ramai yg kata sedap..akak pun tak sempat lagi mencuba..terliur tengok hidangan tu semua..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.