4 Cara mudah untuk dapatkan kulit selembut baby

Promosi Bakal Berakhir 


Semua orang suka baby. Siapa yang tak suka dengan baby mesti ada masalah lah tu. Hehe. Ala gurau sikit pun nak marah Chillll lah.

Ada banyak sebab mengapa kita mudah suka tanpa sengaja walaupun baru sekali jumpa baby tersebut, Tak semestinya baby sendiri baby orang lain pun sekali kita tengok boleh falling love.

Salah satu sebab cuba tengok muka baby dengan kulit yang halus mulus tambah-tambah lagi putih gebu sedapnya nak gomol lagi-lagi ada 'bau' special yang ada pada setiap baby. 

Korang nak tak miza share tips untuk dapat kulit segebu dan selembut baby.

4 Cara mudah untuk dapatkan kulit selembut baby

4 Cara mudah untuk dapatkan kulit selembut baby,promo september, promo set radiant, cod shaklee shah alam,  cod shah alam, cod alam megah, cod putra height
4 Cara mudah untuk dapatkan kulit selembut baby

Promosi Bakal Berakhir, pantasnya masa berlalu esok merupakan hari terakhir untuk bulan September 2017. Maka dengan ini esok bakal berahkirlah  Promo SET RADIANT
Apa yang best ada dalam Promo ne?
meh sini miza share sikit 😊

4 Cara mudah untuk dapatkan kulit selembut baby

1-  Pertama yang best bila korang makan Set Radiant ne akan terhasil sel-sel baru dan sel-sel yang sedia akan akan di baiki oleh PROTIEN
2-  Lepas tu makan KOLAGEN pulak untuk menegangkan, menganjalkan serta menghasilkan kulit yang gebu Bonus pulak tu dapat dekat tulang dan gigi akan jadi sihat 😉
3- GLA pulak untuk melembabkan kulit yang dah tegang tadi supaya tak ada masalah kulit kering dan kulit sensetif
4- Last sekali Vitamin C. Hah dah elok-elok kulit cantik tegang semua tu kena lah lindung balik baru lah kekal 😊😊

hah dah fahamkan kenapa best sangat Set Radiant ne klik jew link ne ye kita deal sampai jadi 😉

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Mimi Azirah
admin
September 29, 2017 at 5:27 PM ×

Keemoat empat tersebut memg penting..protein, kokagen,gla dan vit c.nak nak umur semakin meningkat memg pntg pengambilan semua ni

Reply
avatar
Nisha
admin
October 1, 2017 at 10:41 PM ×

Wahhh menarik ni =D

Anyway, saya tag awak untuk satu segmen. Jemput join yaa :D

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/segmen-tags-sahabat-blog.html

Reply
avatar