Pakailah sampai Lebam

August 09, 2017

Pakailah sampai Lebam

Pakailah sampai Lebam | Hah ini bukan marah ye tapi sayang. Alkisah cik Qilah dah mula nak bergaya dan acah-acah gurlzz, Eh dah memang Cik Qilah tu perempuan biarlah dia nak bergaya kew apa hehe. Ntah bila dan macam mana CIk Qilah boleh minat nak pakai subang pun miza tak sedar.

Pakailah sampai Lebam
Pakailah sampai Lebam | amik ko dapat sedozen subang


Jadinya hari-hari cik Qilah akan berzikir bila nak belikan dia subang. Yes subang ala nama lain anting-anting yang pakai kat telinga tu. Tulah dulu time Cik Qilah baby sibuk bawak pergi tindik kat kedai pastu pakej dapat subang last sekali hilang nasib tak tersumbat telinga budak bertuah ne. Hmmmmm tapi terbang duit subang emas kot. 

Baca Juga : Mak Kau Hijau
Pakailah sampai Lebam
Pakailah sampai Lebam | Cik Qilah tengah piki nak pakai yang mana dulu

Nak jadi cerita tak ingat cari apa pastu terus jew masuk kedai RM2, rezeki Cik Qilah sebenban hah subang ne pilih la nak pakai yang mana hari-hari boleh tukar ok. Kalau tercabut ke hilang kew rosak kew tak de hal lah. Bukan miza tak mau beli subang emas tapi Cik Qilah ne ada baran sikit kalau dia marah suka campak-campak barang. Mau nagis kali kedua miza kalau dia campak subang tu. Jadinya pakailah sampai Lebam subang tu. 

Nanti dah besar sikit dah pandai jaga barang mama beli ye sayang ;) 

8 comments:

  1. yeay...hari- hari boleh tukar..dia nak cantik kan...baru la princess

    ReplyDelete
  2. Banyak subang tu kak Miza. hihi.

    ReplyDelete
  3. Haah kalau yang mahal pastu hilang menangis juga la kan...feel you...hihi

    ReplyDelete
  4. Haha comel je...puas hari lettew dapat melaram sakan dengan subang dia :P

    ReplyDelete
  5. hahahaha dulu kecik2 pakai subang yang lekat2 tu je. Takut tindik punya pasal.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.