Aura bersama Blogger of The Year

Aura bersama Blogger of The Year


Amboi si miza tajuk bukan main. Yelah dah dua tiga hari ne tak update entiri line sendu rindu oi. Aura bersama Blogger of The Year.

Sebenarnya miza masih lagi scroll di fb dan ig SBB2017 maklumlah sebab tak dapat pergi. Tapi yang best ramai rakan-rakan blogger yang sudi berkongsi serba sedikit ilmu yang diperoleh semasa SBB2017. InsyAllah tahun depan mesti nak pergi. 

Aura bersama Blogger of The Year. Gambar ne di BGR semasa review berbuka puasa. Semoga miza terus aktif berblog dan jadikan Red Mummy sebagai contoh dalam dunia berblog.
Aura bersama Blogger of The Year
Bersama Red Mummy a.k.a Blogger of The Year SBB2017
Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
Mieza S
admin
May 24, 2017 at 2:24 PM ×

wah bestnya dapat jumpa red mummy <3

kak miza, nama kita sama la. hehehee

Reply
avatar
mamapp
admin
May 24, 2017 at 2:37 PM ×

nak amik aura juga lah sikit

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
May 24, 2017 at 3:12 PM ×

Ana jumpa mummy red ni dekat suray di BGR tak silap. Senyum je dia.

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 24, 2017 at 3:15 PM ×

Hai mieza S. Tapi lagi best kalau dapat pergi SBB ritu

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 24, 2017 at 3:16 PM ×

Jom reramai biar semua aura positif

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 24, 2017 at 3:17 PM ×

Nasib pergi BGR dapat kenal dengan ana.

Reply
avatar
May 24, 2017 at 4:05 PM ×

wah dgn red mummy hehehe

Reply
avatar