Aura bersama Blogger of The Year

May 24, 2017

Aura bersama Blogger of The Year


Amboi si miza tajuk bukan main. Yelah dah dua tiga hari ne tak update entiri line sendu rindu oi. Aura bersama Blogger of The Year.

Sebenarnya miza masih lagi scroll di fb dan ig SBB2017 maklumlah sebab tak dapat pergi. Tapi yang best ramai rakan-rakan blogger yang sudi berkongsi serba sedikit ilmu yang diperoleh semasa SBB2017. InsyAllah tahun depan mesti nak pergi. 

Aura bersama Blogger of The Year. Gambar ne di BGR semasa review berbuka puasa. Semoga miza terus aktif berblog dan jadikan Red Mummy sebagai contoh dalam dunia berblog.
Aura bersama Blogger of The Year
Bersama Red Mummy a.k.a Blogger of The Year SBB2017

7 comments:

  1. wah bestnya dapat jumpa red mummy <3

    kak miza, nama kita sama la. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai mieza S. Tapi lagi best kalau dapat pergi SBB ritu

      Delete
  2. nak amik aura juga lah sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom reramai biar semua aura positif

      Delete
  3. Ana jumpa mummy red ni dekat suray di BGR tak silap. Senyum je dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib pergi BGR dapat kenal dengan ana.

      Delete

Powered by Blogger.