Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness

 
Memiliki kulit muka putih, cerah, cantik berseri sudah semestinya menjadi idaman setiap wanita.Jujur memang miza pun teringin untuk memiliki kulit muka cantik macam tu.Pelik jugak bila tengok ramai artis-artis yang semakin meningkat usia tapi kulit muka mereka semakin hari semakin cantik, mesti ada rahsiakan.  Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness



Akhirnya miza jumpa jawapan untuk setiap persoalan diatas di Dr M.A.D Wellness. Ok ini kali kedua miza datang ke Dr M.A.D Wellness. Ingat lagi tak dulu miza pernah cerita pasal Terapi PRP yang bersifat organik. Jadi kali ini miza nak cuba pulak Terapi OxyHydra pulak sebab  Doktor cakap Terapi OxyHydra jugak berkesan seperti orang buat rawatan laser tapi Terapi OxyHydra 95% berasaskan Oxsigen. Dah tentu tak ada rasa sakit dan bau hangit kan. hehe Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness


Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Selfie sekeping berlatar belakang Poster Dr M.A.D Wellnes


Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness


 

Pengalaman Miza Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness


Buat pengetahuan korang Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness  ialah rawatan kulit tanpa laser. Terapi ini melibatkan proses pembersihan dimana kulit muka miza akan dicuci oleh beutysian yang sangat friendly boleh terlena miza bila muka diusap-usap dan di belai, me time ne. Serius best


Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Inilah alat untuk stim muka


Selepas muka miza dicuci ada satu alat untuk stim muka di halakan dekat dengan muka selama 10 minit. Suam-suam kuku jew stim ne boleh lena korang. Proses stim muka ini sebenarnya untuk biarkan pori sedikit terbuka untuk memudahkan proses menvakum  mengunakan berlian untuk membuang whiteheads & bintik hitam dan membersihkan liang pori serta membuang sel-sel mati yang ada pada kulit muka. 

Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Inilah proses menvakum. Mulut kena tutup nanti bibir boleh tervakum sekali




Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Kan dah terlena kena airbrush


Selepas proses menvakum  muka selesai, muka miza airbrush untuk elak  penghidratan. Proses ini bertujuan untuk menutup dan mengetatkan liang roma yang terbuka semasa proses stim dan vakum tadi. 

Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Nampak tak mesin kat belakang miza tu Itulah mesin yang digunakan sepanjang Terapi OxyHydra


Proses terakhir sekali ialah memakai topeng serum yang mengandungi vitamin dipam terus mengunakan teknik semburan oksigen dan dibiarkan  selama 10 minit untuk memastikan serum tersebut meresap jauh kedalam kulit muka. Sejuk dan nyaman proses ne yang paling miza suka. Nyaman dan menyegarkan. Dah bukak topeng serum lagi sekali muka di sembur oksigen oh segar..

 
Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Sesi terakhir ala macam nak suh buat lama-lama lagi jew. Sejuk

Terapi OxyHydra sesuai Untuk :

* Kulit Kering
·        * Tona wajah tidak sekata

·        * Kulit Berminyak

·        * Pori muka terbuka 


Pendapat miza setelah melakukan Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness Pori-pori muka semakin mengecil dan kulit wajah sekata. Tak perlu nak pakai foundation bila keluar rumah dan tentunya semakin berkeyakinan. Dari segi masa sangat-sangat menjimatkan masa tanpa perlu make up tebal untuk keluar dating jadi En Eddie pun suka sebab muka bini dia nampak natural beauty. Upss terperasa kejab


Terapi OxyHydra di DR M.A.D Wellness
Miza semasa sidang media di Jakel, setelah terapi di Dr M.A.D Wellness


·



Jika anda berminat kena booking awal-awal tau.

FACEBOOK : Dr MAD Wellness
INSTAGRAM : DrMAD.Wellness
ALAMAT: No. 12A-1, Jalan PJS 8/12 Sunway Mentari 46150 Petaling Jaya
TELEFON : 03-5613 5328
HOTLINE  : 018 243 4328


Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
May 29, 2017 at 4:13 PM ×

Selalu dgr nama Dr MAD welness ni. Teruja jgk nk suruh mamaD pegi sana. Insya Allah.. t.kasih info. Dan sstu lg.. nampak wajah CM pun berseri2 dah tu.

Reply
avatar
FarahSanusi
admin
May 29, 2017 at 4:26 PM ×

Wahhh bestnya wat facial. Nak jugakk

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 29, 2017 at 4:34 PM ×

Jom2 farah memang best.

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 29, 2017 at 4:34 PM ×

Wah untungnya MamaD. Tq PCL ;)

Reply
avatar
Ana Suhana
admin
May 29, 2017 at 5:53 PM ×

Wah makin berseri lah muka miza skrg. 😍

Reply
avatar
Miza Talib
admin
May 30, 2017 at 8:04 AM ×

Penangan nak raya ne. hehe

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
May 31, 2017 at 5:15 PM ×

Best laaaa...nak buat jugak tp xde masa

Reply
avatar
Miza Talib
admin
June 1, 2017 at 1:28 PM ×

Kak Sa buat time cuti la nanti ;)

Reply
avatar